مسی_ورژن_دختر مدیر استارتر عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 1818 عنوان کسایی که با خانوادشون دعواشون شده بیاین تعریف کنین تخمه بشکونیم 116 بازدید | 8 پست من که با خانواده پدریم قط رابطه کردم تقریبا چون عموم ناتنی بود من خیلی وابستشم ولی عموی تنیم و عمه هام دلشون ،یخواد بمیره خوششون نمیاد ازششمام تعریف کنید حوصلم سر رفته کاربری دست چند نفره دوستان ترور نکنید 1403/05/28 | 15:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همتاخانم۲۲ عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 6144 با هیچکس قطع رابطه نیستیمبا اونایی که حال نمیکنیم سالی یه بار میریم خونشون با بقیه عادی فعلا با شوهرم قهرم تو اتاقم رفته فیلم مورد علاقمو گذاشته که منو بکشونه پذیرایی برا آشتی😂😂 جانَم وَصلِ بِه جانَت...❤ متاهل💍
مسی_ورژن_دختر مدیر استارتر عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 1818 با هیچکس قطع رابطه نیستیمبا اونایی که حال نمیکنیم سالی یه بار میریم خونشون با بقیه عادی فعلا با شوهر ... خوبه من یه بار دعوام شد در حد لالیگا😂😂ولی راضیم دیگه بیشترشونو نمیبینمحالا واسه ما بر عکسه اون یه بار قهر کرده بود😂😐 کاربری دست چند نفره دوستان ترور نکنید
همتاخانم۲۲ عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 6144 خوبه من یه بار دعوام شد در حد لالیگا😂😂ولی راضیم دیگه بیشترشونو نمیبینمحالا واسه ما بر عکسه اون یه ... قطع رابطه رو دوست داری؟ من خیلی دلم میگیره تنهایی..البته ترجیح نمیدم با افراد سمی وقت بگذرونم خانواده خودم و همسرم خوبن فقط بعضیا حرص درارن که اونم قطع نکردم کمتر کردم جانَم وَصلِ بِه جانَت...❤ متاهل💍
مسی_ورژن_دختر مدیر استارتر عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 1818 قطع رابطه رو دوست داری؟ من خیلی دلم میگیره تنهایی..البته ترجیح نمیدم با افراد سمی وقت بگذرونم خانوا ... از قط رابطه خوشم نمیاد ولی عموم و خیلیییییی دوست دارم برام مث یه برادرهبعد اینکه من مجردم اون یکی کاربری متاهله مهاجرت کرده عادت داره به تنهاییولی من تا عموم و مامان بابام هستن مشکلی سر تنهایی ندارم کاربری دست چند نفره دوستان ترور نکنید
همتاخانم۲۲ عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 6144 از قط رابطه خوشم نمیاد ولی عموم و خیلیییییی دوست دارم برام مث یه برادرهبعد اینکه من مجردم اون یکی کا ... خدا نگهدارش باشه عزیزم😘 جانَم وَصلِ بِه جانَت...❤ متاهل💍
مسی_ورژن_دختر مدیر استارتر عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 1818 خدا نگهدارش باشه عزیزم😘 مرسی جانم😘🥰 کاربری دست چند نفره دوستان ترور نکنید
سانـــاے_نانـــاے عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 6493 سلام خوبی؟عموت عمل کرد؟حالش چطوره؟ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . • ° ★ . ★🌙 • به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم
مسی_ورژن_دختر مدیر استارتر عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 1818 سلام خوبی؟عموت عمل کرد؟حالش چطوره؟ سلاممن اون کاربری نیستم(کاربریمون چند نفرست)ولی خبر دارم آره عمل کرد هفته پیش مرخص شده الان حالش خوبه کاربری دست چند نفره دوستان ترور نکنید