2777
2789
عنوان

شوهرم میخاد بره..

547 بازدید | 17 پست

سلام عجقولیا😘😘

من دوماهه باردارم قراره بعد عاشورا بریم شهرستان ولی من از خطرات اتوبوس و سقط میترسم میگم ارزش نداره این همه راه بکوبم برم

شوهرم میگه تو بمون من برم 10روزه برمیگردم یکم تعجب کردم اخه شوهرم کسی نیس ک تنهایی منو ول کنه بره حتی قبلنا حاضر نمیشد من تنهایی جایی برم مگر در مواقع اضطراری

یبارم وقتی پدرم مریض بود رفتم با خاهرم انقد زنگ میزد چرت و پرت میگفت کوفتم کرد مسافرتو 

میخام یکم خانوادشو و خودشو بسنجم که چقد بهم اهمیت میدن 

چیکار کنم؟ ب نظرتون بذارم تنهایی بره یا منم برم؟؟دوستان گلم لطفا نظر بدهید😀 با تچکر😕😊

تعداد رای : 31
نظرسنجی
برم؟
13
41%
نرم؟
18
58%
مهم نباشه برام خطرات مسافرت؟
0
0%
من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هوایی میترسم اونطوری احتمال سقط بیشتره ک😨😨

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
حالاواجبه شوهرتم بره؟

اره بعد مدت ها میخاد مغازشو تعطیل کنه یساله پدر مادرشو ندیده

نه با هواپیما نریا دکتر منع میکنه حتما

زمینی برین اگه خواستی بری

ولی ترجیحا نرو ...

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم
شوهرت واجبه بره زن باردارشو ول کنه ۱۰ روز اونم😏

اره واجبه وگرن نمیرفت😕

اره بعد مدت ها میخاد مغازشو تعطیل کنه یساله پدر مادرشو ندیده

آخه الان وضعیت فرق داره یاتوام برویااگه کسیونداری پیشت وایسه اونم نره

میشه واسه صحیحوسالم به دنیااومدن بچم صلوات بفرستین.😍