2789
عنوان

به دوست پسرم پول قرض دادم قرار بود یه ماهه بده

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 34 پست

آدم به دوست پسر پول میده آخه دختر؟ حتی عکسم ندید بهشون، قابل اعتماد نیستن

سرانجام بازگو کیستی، ای قدرتی که به خدمتش کمر بسته‌ام، قدرتی که همواره خواهان شر است، اما همیشه خیر عمل میکند.    -گوته، فاوست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شوهر قرض بگیره نمیده تو به دوس پسر قرض دادی؟😐😑

😂😂😂 شوهرم وقتی بش پول میدم از سر لجبازی پس نمیده یا دیر میده 

اونوقت اینا به دوست پسر پول میدن

کجا داریم میریم دیگه 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
😂😂😂 شوهرم وقتی بش پول میدم از سر لجبازی پس نمیده یا دیر میده اونوقت اینا به دوست پسر پول میدنکجا ...

والا ما زورکی پول از شوهر میکنیم اینا به دوست پسر اونم ده میلیون 🤯 میدن

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
گفت میخوام سرمایه گذاری کنم دوبرابرشو بهت برمیگردونم همونم به باد داد

نوش جونت🫠😅

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
قبلا زیاد گرفته پس داده الان واقعا نداره

ببین این مرد زندگیه عزیزم 

باش ازدواج کن 

خرجشو بده 

تازه پول برا ناخن و مژه و ... هم بش بده عزیزم 

نزار از دستت بره 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
ببین این مرد زندگیه عزیزم باش ازدواج کن خرجشو بده تازه پول برا ناخن و مژه و ... هم بش بده عزیزم نزار ...

الان وقت نیش و کنایه زدنه؟حتما بهش اعتماد داشتم که دادم وگرنه خودم عقل دارم

الان وقت نیش و کنایه زدنه؟حتما بهش اعتماد داشتم که دادم وگرنه خودم عقل دارم

خب تاپیکت مال چیه 

فقط به درد همین کار میخوره عزیزم