2777
2789
عنوان

شیردهی چقد سخته...کمکککککککک

898 بازدید | 105 پست

نینی من چهل روزش هنوز نشده. و سر سینه های منم کاملا صافه! دوست دارم لااقل تا چند ماه شیر مادر بخوره بچه م! روالش به این صورته که روزا به سختی شیر خودم و میخوره و شبا تو خواب، شیر خشک! اما خیلی گیج میشه بین گرفتن شیشه شیر و سینه مادر و واقعا بهش فشار میاد!

از طرفی هم من عذاب وجدان بدی دارم و هی خودم و مقصر میدونم! 

اما همه ی روشهای سرنگ و شیردوش و رابط سیلیکونی رو هم امتحان کردم و نتیجه نگرفتم!

شما بگین اگه جای من بودین چیکار میکردین؟

‎بخشودن کسی که به تو بدی کرده تغییر گذشته نیست، تغییر آینده است!

خب نباید بهش شیشه شیر بدی،دیگه سینتو با رغبت نمیگیره،یه مدت سینه خودتو بدی نوک در میاره بچه ات هم هرچی بیشتر بخوره و مک بزنه راحت تر میشه

واسه دخترم هانا دعا کنید سالم به دنیا بیاد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لااقل بگین اگه شیرخشک دادین به بچه هاتون، حس تون چطور بود؟ ببخشیداااا ولی عذاب وجدان نداشتین؟ فکر نکردین کوتاهی از خودتونه؟!!

خب نباید بهش شیشه شیر بدی،دیگه سینتو با رغبت نمیگیره،یه مدت سینه خودتو بدی نوک در میاره بچه ات هم هر ...

دعواش میفته با سینه! بعدشم زار زار گریه میکنه😭

لااقل بگین اگه شیرخشک دادین به بچه هاتون، حس تون چطور بود؟ ببخشیداااا ولی عذاب وجدان نداشتین؟ فکر نک ...

من نی نی کوچولوم هنوز دنیا نیومده،ولی مطمئنم همه سعیمو میکنم شیرخشک ندم دوست دارم شیرخودمو بخوره،از همه لحاظ بهتره واسش

من به خاطر چرک کردن بخيهاي لعنتيم شیرم خشک شده و متاسفانه بچمم شیر خشکی شد.و خیلی ناراحتم.😢

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

وقتی میگی به سختی میخوره یعنی بالاخره میخوره دیگه  من بودم اصلا شیر خشک نمیدادم بچه عادت میکنه ...

شما شبا هم شیر خودتون و میدین؟ سختتون نیست تو خواب؟

من نی نی کوچولوم هنوز دنیا نیومده،ولی مطمئنم همه سعیمو میکنم شیرخشک ندم دوست دارم شیرخودمو بخوره،از ...

اگه شرایطشو دارین که خوش به حالتون

خوب اگر شيشه ندي عادت ميكنه به سينه شيرتم رون مياد ولي عذاب وجدان نداره كه بعضي بچه با شير خشگ بزرگ ميشن بچه خواهرمم شير خشگ خورد منم اگر لازم باشه به بچم شير خشگ ميدم

لااقل بگین اگه شیرخشک دادین به بچه هاتون، حس تون چطور بود؟ ببخشیداااا ولی عذاب وجدان نداشتین؟ فکر نک ...

فکرشو نکن استرس و ناراحتی باعث کم شدن شیره.با شیردوش سعی کن نوک سینه رو بکشی بیرون .درست میشه .

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
من به خاطر چرک کردن بخيهاي لعنتيم شیرم خشک شده و متاسفانه بچمم شیر خشکی شد.و خیلی ناراحتم.😢

آخییییی! چند وقتشه؟

دعواش میفته با سینه! بعدشم زار زار گریه میکنه😭

اشکال نداره تحمل کن،شیشه نده تا بگیره سینه ات رو،شیشه که میدی میبینه راحت تره واسش خب دیگه سینه ات رو پس میزنه