2777
2789
عنوان

توروخدا برام دعا کنید

43 بازدید | 5 پست

بعد چهار سال عقد تونستیم وسایلمون و بگیریم ب جای عروسی هم یه شام بدیم تو رستوران بیایم سر خونه زندگیمون یه خونه ساده اجاره کردیم ک خیلی هم داغون بود خودمون بازسازیش کردیم رنگ و اینا همه ولی چون صاحبخونه طبقه پایینه شش ماه نشده ب مشکل خوردیم باهاشون

حالا یه خونه پیدا کرده بودیم ب اینا هم گفتیم داریم بلند میشیم خونشون و گذاشتن برا اجاره ک بعد اینکه اومدن و رفتن برا بازدید بلاخره پسندیدن و هشتم قرار شد ما خالی کنیم 

ولی اون خونه ای ک اجاره صاحبخونش گفت ی مشکل خانوادگی هس و ی شماره کارت بدید بیعانه تون و واریز کنم 

ماهم تمام وسایلمون و جمع کردیم

انقدر همسرم صحبت کردن قرار شده ی صحبت با خانوادشون بکنن😭

تورو خدا برامون دعا کنید 

صلوات بفرستید درست شه اقا امام حسین تو این روزا و شبای عزیز کمکمون کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا با صابخونه فعلی مشکل دارید 

من برام سواله 

مگه چی شده اخه 

یه جوری حل کنید بشینید 

هر سال اسباب کشی جهازت داغون میشه همیشه سعی کن با صاحبخونه ها راه بیای

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

چرا با صابخونه فعلی مشکل دارید من برام سواله مگه چی شده اخه یه جوری حل کنید بشینید هر سال اسباب کشی ...

رفت و امدی هم نداریم ولی چون شوهرم مغازه دارن اطرف حرم شبا هم خیلی دیر وقت میان منم ک اکثرا روزا خونه مادرم هستم واسه همین میگن شما رفت و امدتون خیلی دیر وقته 

همه هم میگفتن با صاحبخونه نشستن این مشکلات و دارع ولی واقعا شرایط تو عقد بودن خیلی اذیت بودم میگفتم ن همچین چیزی نیس واقعا جا خوردم