2777
2789
عنوان

ادمای این سایت عجیبن

230 بازدید | 19 پست

اکثر افراد که من توتاپیک های مختلف دیدم واقعا دیدگاه و نظرات عجیبی دارن 

من به هیچ کدوم توجه نمیکنم چون سبک زندگی خودمو دارم اما چی باعث میشه یک زن کل درگیریش بشه خاله زنک بازی

جاریم چیکار کرد، خواهرشوهرم چی گفت، شوهرم اینکارو انجام داد 

نمیدونم همه دخترا باید از دم گواهی بکارت بدن بیچاره پسرامون

مردا با وجود زنایی که پوشش کامل ندارن حق دارن تجاوز کنن

و..

همه زنان علیه زنان 

اینجا افرادی هستن که من حاضر نیستم یک ثانیه باهاشون حضوراً مواجه شم 

البته هستند افرادی که اتفاقا خیلی ام خوبن و حس خوب میدن اما بحث من الان این دسته از افراده

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان ازتایپکی سمی اومدم بیرون دعامیکنم ریپلانشم برنگردم اونجا

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

جایی تو زندگیت دیدی یه مرد بر علیه یه مرد حرف بزنه ؟

اینجا بر عکس 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
جایی تو زندگیت دیدی یه مرد بر علیه یه مرد حرف بزنه ؟اینجا بر عکس

میای حرف بزنی سریع بهت میگن ه....زه امروز واقعا دلم شکست 

درحالی ک چیزی نگفتم سریع کلی فحش و تهمت و قذف 

برای خودم متاسف شدم ک کجا دارم زندگی میکنم

چی بود

جاری توحموم گیرکرده بود

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یعنی اینارو میخونم هنگ میکنم میفهمم ما از افریقایی ها هم ۱۰۰ سال عقب تریم

یه جا نوشته بود پوشش خواهرشوهرم پیش همسرم رو دوس ندارم با شلوارک میگرده و همه نوشته بودن حق داری باید حد خودشو بدونه و..

پوکر بودم اصن 

میای حرف بزنی سریع بهت میگن ه....زه امروز واقعا دلم شکست درحالی ک چیزی نگفتم سریع کلی فحش و تهمت و ق ...

اینجا هر چی بگی یه عده هستن برن بالا ممبر شروع کنن به نصیحت 

بعضی ها م که قضاوت میکنن دسته دوم خیلییی بده 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
اینجا هر چی بگی یه عده هستن برن بالا ممبر شروع کنن به نصیحت بعضی ها م که قضاوت میکنن دسته دوم خیلییی ...

یاد گرفتم دربرابر عقاید کهنشون اظهارنظر کنم و بگم اشتباهه حتی اگر فحش بخورم 

حداقل این کار سبکم میکنه

دقیقا چندین بار هم تاپیک زدم البته برای شخص خاصی نه😑طرز تفکرشون رو کاری ندارم برای زندگی خودشونه ولی اینکه همش دنبال فضولی هستن برام عجیبه . به تاپیک میزنی یا یجا کامنت میذاری چند تا از این خاله زنکا میان دخالت میکنن هی سوال میپرسن و ...

تاپیک میزنی سریع قضاوت میکنن و درک کافی ندارن که با توضیحات بفهمن .

بعدا وقتی بر حسب تصادف وارد تاپیکشون میشم میبینم چقدر حقیرن بعضیا . چقدر زندگی عجیبی دارن . چقدر قدیمی و سخت دارن زندگی میکنن ‌.پس عصبی بودنشون هم عادیه چون تحت فشارن انتظار بیشتری نمیره ‌ ولی توهیناشون خیلی زشته واقعا نمیدونم چجوری از بیان حرفاشون خجالت نمیکشن و از قضاوت بقیه نمی‌ترسن 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

یاد گرفتم دربرابر عقاید کهنشون اظهارنظر کنم و بگم اشتباهه حتی اگر فحش بخورم حداقل این کار سبکم میکنه

به یه نفر گفتن چجوری انقد عمر کردی گفت هرکی خواست سر مسئله ای یک به دو کنه موضوعی رو کش بیاره گفتم باش تو درست میگی 

ما نمیتونیم کسی که یه عمر تو یه خانواده با طرز فکری بزرگ شده تغییرش بدیم نمیشه عزیزم 

ما فقط میتونیم به عقاید خودمون در برابر دیگران که میخوان تغییرش بدن پایبند باشیم حالا هر جوری که هستیم همین