2777
2789

اگر خودتون بازار فروشش رو داشته باشین خوبه

ولی اگه میخواین روی شرکت ایشون حساب کنید باید بالای ۱۰۰ تا کار تحویل بدین زیر ۱۰۰ تا قبول نمیکنه

و اینکه هر کار رو ۳۰ و ۵۰ تومن برمیداره ازتون

به گفته خودشون اگه خیلی کار خوبی باشه ۱۰۰ که من نمیدونم در واقعیت چقدر میپردازن

توی کانالشون میگن هر کاری ۱۵ تومن خرج داره در صورتیکه فقط هر پلاک رو ۱۰ و ۱۵ قیمت گذاشتن درحالیکه خرج مهره و نخ رو حساب نکردن

اگر خودتون بازار فروشش رو داشته باشین خوبهولی اگه میخواین روی شرکت ایشون حساب کنید باید بالای ۱۰۰ تا ...

شما خودتون کار میکنید تو این شرکت؟ منظورم اینه که تا حالا تونستید یک پلاک گردنبند یا دستبند درست کنید؟

میشه جواب بدید 

یا اگه امکان داره در ایتا به این شماره پیام بدید لطفا واقعا نیازدارم چون اینجا تو سایت نمیتونم پیام بدم هی باید وارد حساب کاربری بشم

۰۹۳۳۷۶۸۲۷۱۳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر خودتون بازار فروشش رو داشته باشین خوبهولی اگه میخواین روی شرکت ایشون حساب کنید باید بالای ۱۰۰ تا ...

من تازه ثبت نام کردم الان پک اولیه رو برام فرستاده اما هرچی سمباده میزنم شفاف نمیشه بخدا دارم دیوونه میشم نمیدونم چیکار کنم یک ملیون پول ثبت نام دادم میترستم دروغ باشه 

من تازه ثبت نام کردم الان پک اولیه رو برام فرستاده اما هرچی سمباده میزنم شفاف نمیشه بخدا دارم دیوونه ...

منم تصمیم گرفتم ثبت نام کنم ولی هنوز دو دلم 

شما که ثبت نام کردین میشه منو راهنمایی کنید که کارش چجوریه؟

دوستان هر کس تجربه ی کار با آقای تقوی رو داره لطفا بگه

من شرکت کردم اوایلش  نمیتونستم خوب پلاک رو سمباده بزنی و کارام کدر بود الان تایید کیفی رو دریافت کردم و لی بعدش هم باید یک و پانصد تقریبا بابت وسایل مار و پلاک های نیمه اماده بدی که بتونی بهشون عمده بفروشی

من شرکت کردم اوایلش نمیتونستم خوب پلاک رو سمباده بزنی و کارام کدر بود الان تایید کیفی رو دریافت کرد ...

پس چرا میگن بعدش لازم نیست هزینه ای بدین؟

پشتیبانش گفت فقط هزینه ی ثبت نام میدین

یعنی باید پول بدیم ازشون وسایل بخریم بعد به خودشون بفروشیم؟

الان شما فروش دارین؟

راضی هستین از درامدتون ؟

اینکه میگن حداقل هفته ای ۳ تومن راسته؟

ببخشید زیاد سوال پرسبدم 

شرکت نکنین که بعدا پشیمون میشین

منم متاسفانه خیلی وقت پیش دوره شو خریدم  و بعدا اومدم توی این سایت دیدم  بقیه گفتن حرفاشون دروغه ولی تاپیکای قبلی متاسفانه حذف شده 

اینقد بهانه های الکی میگیرین که مات درست کردین و ازین حرفا که ادم خسته میشه 

من میخواستم شکایت هم کنم ولی چون ادرس و اینا نداشتم متاسفانه ب جایی نرسیدم 😑😞

سلام اره عزیزم من ثبتنام کردم و خیلیای دیگه . بعد دیدیم دروعه.

آموزشهاش هموناییه که تواینارنتم رایگان هست کل وسایلشم ۱۰۰ تومن نیست که ازما ۸۰۰تومن گرفت و هرجورم درست کردیم نگرفت.

اولش میزان کانالش ۸۰هزاربود الان بازم تبلیغ زده

متاسفانه تایپیک هایی که درموردش روشنگری کردند بسته شده در گوگل.

شرکت نکنین که بعدا پشیمون میشینمنم متاسفانه خیلی وقت پیش دوره شو خریدم و بعدا اومدم توی این سایت دی ...

توایتا میتونید شکایت کنید از طریق پشتیبانی. ماکردیم تعداداگربالابره میبندند