2777
2789
عنوان

بازم بهم خیانت کرد

9542 بازدید | 169 پست

سلام حووب نیست حالم الان سرکارم اونایی که تاپیک قبلیمو خوندن میدونن من همسرم بهم خیانت کرد با کارمندش بعد از کلی کشمکش و دادخواست دادن بیرونش کرد باز برگگشتم سر زندگیم روز اول عید برگشتیم اما الان هنوز 5ماه نگذشته بود یعنی از برج 3 کلا دوباره نشونه های خیانت و حس کردم هستین بگم؟

خسته ام از جماعت زنده کش مرده پرست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از برج 3 نشونه های خیانت و میفهمیدم مثلا صورتش کرم پودری بود میگفتم چیه؟ میگفت افتر شیو زدم مونده 

هیچی نمیگفتم چون میشناسمش که اینطوری فقط خودمو محکوم میکنه 

یا مثلا یه بار پشت تی شرتش رژی بود نشونش دادم گفت یا مال خودته یا ماژیکه 

من همه ی رژهایی که میزنم رنگ جیغن اصن اون رنگ و نداشتم 

بازم چیزی نگفتم فقط منتظر موندم وقت مناسبش برسه

از برج 3 نشونه های خیانت و میفهمیدم مثلا صورتش کرم پودری بود میگفتم چیه؟ میگفت افتر شیو زدم مونده هی ...

جداشو خودتو راحت کن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

کم کم دیدم صبح ها دوباره میره دفترش کاری شده شوهرم 4 تا کارمند داره که فقط صبح ها یکی میاد اونم خانومه 

بازم سوالی نپرسیدم ازش که چرا چی شده سحر خیز شدی 

فقط وقتایی که ظهر میومدیم خونه یه جوری شاد بود اما خیلی له و خسته 

اگر ازش رابطه میخواستم نمیتونست 

یا بهونه میاورد که خسته ست باشه شب 

قبلنا هرروز بهم زنگ میزد اما تایم صبح توی دفتر یا فقط پیام میداد یا اگر زنگ میزدم رسمی و سرسنگین حرف میزد

یه روز سرکار بودم یهویی بهم پیام داد که عشقم کی میری خونه؟ جوابشو دادم و همون موقع بدون اینکه بفهمه از شرکت زدم بیرون رفتم سمت دفترش 

دیدم در دفترش بسته ست 

منتظر موندم 

بهش زنگ زدم الکی گفتم کجایی کی میایی ؟ گفت دفترم دارم کم کم کارامو میکنم جمع کنم بیام 

الان ترسم همینه جدا بشم چی میشه؟

جدابشی فقط دیگه یه آدمی که بهت خیانت میکنه رو نداری وگرنه حالت همینه 

هرروزت همینه ولی دیگه خیالت راحته کسی نیس که هرروز دلت بلرزه شک کنی که داره خیانت میشه بهت

شوهرت درست بشو هس؟میزاره کاراشو کنار؟اگه اره جدانشو اگه نه که جداشو

تومیگی از هیچی کم نداری پس راحت براخودت خوش بگذرون فکر تنهاموندنم نکن