2777
2789

آره اپیدورال کلا درد زایمان طبیعی رو خیلی کم می‌کنه و عوارض سزارین روهم نداره

من دوبار سزارین شدم و بعدش خیلی درد وحشتناکی داشتم البته یه سری ها میگن درد ندارن ولی برای من خیلی سخت بود مردم از درد سزارین دوم بدتر بود و کمردرد دارم الان گاهی اوقات جای اون آمپول بی حسی درد می‌کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا خوبه تو از طبیعی می‌ترسی من که هم از سزارین هم از طبیعی میترسم اگه میدونستم بچرو همون تو نگه می داشتم🤣من خودم فعلا بچه اولمه تجربه زایمان ندارم ولی شنیدم بعد سزارین میگن پمپ درد بخری خوبه دردای بعدشم کم می‌کنه برای طبیعی هم زایمان طبیعی اپیدورال خوبه دردش کمتره ولی هزینش جداست

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

والا خوبه تو از طبیعی می‌ترسی من که هم از سزارین هم از طبیعی میترسم اگه میدونستم بچرو همون تو نگه می ...

نه مشکل نداره هزینش فقط اینکه اذیت نشم سزارین خیلی عوارض داره اصلا جا بخیه رو شکمت میمونه

آره اپیدورال کلا درد زایمان طبیعی رو خیلی کم می‌کنه و عوارض سزارین روهم ندارهمن دوبار سزارین شدم و ب ...

برگردین عقب سزارین و انتخاب می‌کنید یا طبیعی

نه مشکل نداره هزینش فقط اینکه اذیت نشم سزارین خیلی عوارض داره اصلا جا بخیه رو شکمت میمونه

انشالله به سلامتی زایمان کنی

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

فداتشم همچنین شما نینیتون پسره یا دختر

دختر

ای جانمممممم چقدر خوبه خدا براتون نگهش داره من عاشق دخترم ولی پسر شد اولین بارداریمه

جنسیت بچه چه دختر چه پسر خدا خواسته دیگه که اینه اهل صالح باشه