2777
2789

سلام به همه.ممنون از وقتی که میذارید که مشورت بدید.من سی و چهار سالمه و یه پسر ۶ ساله دارم.پسرم از ۳ سالگی خیلی بیتابی و گاهی گریه می‌کنه که چرا من خواهر یا برادر ندارم خودمم دو تا بچه دوست داشتم اما به خاطر فوت برادرم چند سالی تو افسردگی بودم اما الان حال روحیم بهتره از لحاظ مالی هم اول ازدواج خیلی وضعمون خوب بود اما یه ورشکستگی بد داشتیم که چند سال تو سختی بودیم اما الان تقریبا ۶ ماهه که دوباره سرپا شدیم البته منم به تازگی سرکار میرم و مستقل شدم از طرفی میگم اگه قراره بچه دار بشم دیگه این سن مناسبه برای دومی و دیگه نگذره از طرف دیگه هم همسرم میگه تک فرزندی بهتره خودمم چند ماهه تازه دوباره باشگاه میرم با دوستام وقت میگذرونم پادکست گوش میدم کتاب میخونم خیلی این تایما رو دوست دارم چون بهش نیاز دارم الآنم بچم از آب و گل در اومده میگم دوباره سخته یکی دیگه رو از نو شروع کنم اما خب از اونورشم تنهایی بچم آیندش که یه خواهر برادر هم خون نداره.سن خودم برای بچه ی دوم همه و همه ذهنمو درگیر کرده.حالا من دیشب با همسرم رابطه داشتم و قرار به این شد قرص بخورم اما الان خیلی مرددم توی خوردنش میگم نکنه بچه ی دوم اومدنش الان به صلاح باشه؟خیلی مغزم درگیره.به نظر شما با این تفاسیری که گفتم چی بهتره ؟کسایی که دو تا دارید اگه برمی‌گشتید بازم دومی رو میاوردید؟

آدم خوبی باش اما وقتت رو صرف اثباتش به دیگران نکن❤

نیار تروخدا بچه نیار❤️

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚

عزيزم اگه ميخواي بچه بياري الان بيار سنت خوبه

تك فرزندي خيلي بده بچت اسيب ميبينه گناه داره

حتما و حتما يكي بيار 

ميشه عضو كانال ايتام بشي🥺قيمتام خيلي ارزونه به حمايتتون نياز دارم https://eitaa.com/RangiLand2

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سال هم صبر کن بزار مالی خیلی بهتر شین

روحی درست شدی اما بچه بیاد و حاملگی باز به تفریحاتت نمیتونی برسی و دپرس میشی 

من جات باشم همون یکی بسه ، یا هم صبر کن هنوز تازه ب ارامش میرسی 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

اگه وضع مالیتون اوکیه بیار الان یه عده بچه 15 یا 16 ساله میان میگن نیارو فلان 

ولی بنظرم با این تفسیر شرایطشو داری چرا که نه

یه دقیقه به بچت فکر کن قرارع بعدا تنها بمونه خیلی بدع

ببنظرم بچه بیار 

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

اگه یک درصد شوهرت راضی نیس نیار دیدم که میگم زنداداش من همین کارو کرد داداشم راضی نبود به بچه زنداداشم قرص جلوگیری نخورده بود اخر ش بچه اورد و مشکلات زیادی براشون پیش اومد بعد از بچه

ته دلت دومی میخوای و شرایط هم خوبه بنظرم بیار چون مشخصه از اونایی هستی که پشیمون‌میشی نیاری

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

اگه بارداری قبلیت سخت بوده و بعد زایمانت خیلی دیر سرپا شدی 

اصلا به بچه دوم فکر نکن 

چون این تایمی که برای خودت پیدا کردی و از بابتش ذوق میکنی (باشگاه و تفریح و ... ) کلا خراب میشه دوباره 

و مسلما نگهداری از دو تا بچه خیلی اذیتت میکنه 

اما اگه بارداری و زایمانت راحته و افسردگی و اینا نمیگیری خب بیار 

از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...

من دو تا پسر دارم.نمیشه برای همه یه نسخه پیچید ولی من شخصا تک فرزندی رو دوست نداشتم و حس میکردم خیلی بچم ضربه میخوره.آوردن بچه دوم خب  سخت هست وقتت رو میگیره هزینه داره ولی خیلی راحت تر از بچه ی اوله.آدم تازه مزه و لذت بچه رو میفهمه.دومیا راحت تر و زودتر و مستقل تر بزرگ میشن.خودت حساسیت های اولی رو نداری.یه جور بیار وقتی به دنیا اومد اولیت کلاس اولش رو رد کرده باشه.من با همه ی سختیاش هیچ وقت از آوردنش پشیمون نیستم.اگه فکر میکنی یه روزی به خاطر تک فرزندی پشیمون میشی برای دومی اقدام کن.شوهر منم مخالف دومی بود ولی باهاش صحبت کردم و قانعش کردم.بچه های تک خیلی توی مرکز توجه هستن و ضربه میخوردن.