مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
ممنونم گلم یه پی دی اف میدن بهت من اونو کامل خوندم البته یه نگاهی هم به کتاب انداختم ولی پی دی اف کافیه بخونی برا شهریم استثناها خیلی مهمه ایست سی درجه و دنده عقب از من دوبل نخواست
ببخشيد از كجا ميشه پيدا كرد اينارو من هفته ديگ امتحان دارم😬
والا من برام فرستادن مربی های آموزشگاه یا کسی که امتحان داده بپرس ببین نداره من همچنان رو خوندم دفعه اول آیین نامه قبول شدم
مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
پی دی اف زردا کدوماس؟🥲فردا تازه تاریخ ازمون آیین نامم مشخص میشه لاشو باز نکردم 😁
ی پی دی اف از سوالا هس برگه های زرد هس من همونا رو خوندم دفعه اول قبول شدم از همونا میاد