2777
2789

تروخدا دعا کنید واسم حال دلم اصلا خوب نیست گیر کردم تو روزای تاریک و نمیتونم خودمو بکشم بیرون

اگر صدای کفتار هارا شنیدی شک نکن که شیری بر زمین افتاده است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم توبه کن که خدا توبه پذیر و مهربانه برو حموم غسل توبه کن بعدشم سعی کن نماز اول وقت و قرآن خوندن رو ترک نکنی حتی وقتی پریود هستی بازم قرآن بخون دستت به خطش نخوره و سوره های که سجده واجب دارن رو نخونی مشکلی نداره هر روز صبح هم صدقه بده و اسپند دود کن و دعای عهد رو با صدای بلند بزار گوش کن

منم مثل خودت بودم حالم بد بود اما از وقتی این کارا رو انجام دادم حالم خیلی خوبه 

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

برات دعا می کنم 

تو هم که میدونی عامل این حالت گناه هست زیاد استغفار کن و خدا پناه ببر از شر شیطان رانده شده

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪