2777
2789
عنوان

گیسوووو بیا😢😢😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 60 پست
گیسو جان توضیح بده از حالتات. الان لک دیدم. 2روز مونده به پریودم. دردای پریودی هم دارم. گریم گرفته ...

عزیزم استرس نداشته باش با گریه که چیزی درست نمیشه گلم انشالله این لک لکه لانه گزاری هست تو مامان شدی ❤

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤
عزیزم من ۲۶ پری دیدم..روز پری و فرداشم دیدم..دیشب و امروز تبدیل شدن به خون و پریود شدم😔😔😔

گیسو جان به عنوان خواهر بهت میگم، عزیزم هر چی بیخیال تر باشی زودتر حامله میشی، هر چقدر بیشتر فکرتو درگیرش کنی، استرست بیشتره و دیر تر جواب میگیری

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گیسو جان توضیح بده از حالتات. الان لک دیدم. 2روز مونده به پریودم. دردای پریودی هم دارم. گریم گرفته ...

ببینم من روز ۲۶ سیکل که لک دیدم هیچ دردی نداشتم..اما روز پری و فرداش ک دیدم درد داشتم و لک دیدم بعد دردم تموم شد..دیشب درد شدید گرفتم و پریود شدم..از علائم دیگه نمیگم..چون من این دوماه خیلی از علائم بارداری رو داشتم..و کلا به علائم مخصوص قبل بارداری اعتقادی ندارم..به لک اعتقاد داشتم که خدا قربونش برم از اونم نا امیدم کرد..دیگه به لک هم اعتقادی ندارم..😅

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
عزیزم استرس نداشته باش با گریه که چیزی درست نمیشه گلم انشالله این لک لکه لانه گزاری هست تو مامان شدی ...

خواهش میکنم دعام کن

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤
گیسو جان به عنوان خواهر بهت میگم، عزیزم هر چی بیخیال تر باشی زودتر حامله میشی، هر چقدر بیشتر فکرتو د ...

بخدا من تو دوان اقدام و اینا بیخیالم بعدش که میشه میرم تو تاپیکا صحبت میکنم راجع بهش..ولی چشم هر چی میگذره دارم بیخیال تر میشم..گاهی که اصلا پشیمون میشم میگم‌نمیخوام😂😅

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

منم کلا به علائم اعتقادی ندارم چون من ۷ ماه علائم بارداری رو دارم اما نیستم🤣🤣  

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤

من از ماه بعد هیچ بی بی چکی نمیخرم..صبر میکنم اگه ۱ هفته پریود نشدم  اوموقت بی بی میزنم..واالااا مگه بیکاریم 😅

ببینم من روز ۲۶ سیکل که لک دیدم هیچ دردی نداشتم..اما روز پری و فرداش ک دیدم درد داشتم و لک دیدم بعد ...

لک هات چجوری بود؟! همراه با ترشح؟ یا یه قطره خون؟

ببخشید وقتتو میگیرم

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤

دقیقا..عاائم چرته

خواهش میکنم دعام کن

۱۰۰ تا صلوات برات میفرستم انشالله که بارداری عزیزم 🌸

بخدا من تو دوان اقدام و اینا بیخیالم بعدش که میشه میرم تو تاپیکا صحبت میکنم راجع بهش..ولی چشم هر چی ...

باور کن بعد اینکه بیاد، اونقدر اذیتت میکنه که ته چهره ات، یه غلط کردم خاصی موج خواهد زد😂😂

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

منم 7ماهه منتظرم. این ماه خیلی علائمم بیشتراز همیشه بود.😣

لک هات چجوری بود؟! همراه با ترشح؟ یا یه قطره خون؟ ببخشید وقتتو میگیرم

اشکتل نداره گلم بپرس..۲۶ پری ک لک دیدم حشک و صورتی..یعنی همه قسم خوردن ک بارداری...روز پریود همراه با ترشح بود صورتی...فردا پری لک بود..الانم ک پریود شدم قرمز شده..هنوز به غلظت نرسیده

باور کن بعد اینکه بیاد، اونقدر اذیتت میکنه که ته چهره ات، یه غلط کردم خاصی موج خواهد زد😂😂

وای باران من الان که تو اقدامم گاهی میترسم یهو عقب نشینی میکنم..چه برسه بعدش😆😆

دقیقا..عاائم چرته

🤣🤣من که هر وقت آزمایش دادم مثبت بود باورم میشه که باردارم حتی به بی بی چک هم قبول ندارم چه برسه به علایم