2777
2789
عنوان

سنگ لوزه

158 بازدید | 20 پست

واقعا باید چیکارش کنم.قبلا نبودا از پارسال ماهی دو سه ماهی یه بار بود و درمیومد.ولی الان چندوقتی هی زود به زود میشه.امروز هردو لوزه ام داشتن یکیش خوب درومد ولی اون یکی لوزه اصلا ورم کرده

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری تخلیه میکنی؟اصلا از کجا میبینی

لوزه ام حفره داره اگه یکم فشار بیارم درمیاد.باید با نور گوشی نگاه کنید

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

من هر چی تو آینه میبینم نمیتونم ببینمفقط آب نمک و بعضی وقتا سرکه قرقره میکنم به کمک اون بعضی وقتا خو ...

وقتیم درمیاد حال ادمو بد میکنه.به نظرت لوزه رو عمل کنم خوب میشه؟

بستگی به چیزایی که میخورین هم دارهزیاد هم دستکاریش نکنین

قبلا نمیکردم ولی امروز انقد اذیتم کرد گیرش شدم لوزم ورم کرده😭

لوزه ام حفره داره اگه یکم فشار بیارم درمیاد.باید با نور گوشی نگاه کنید

برا منم دکتر گفت حفره داره میره اونجا گید میکنه هر چی میخورم 

من هر کاری میکنم با دستکاری کردن نمیتونم در بیارم

برا منم دکتر گفت حفره داره میره اونجا گید میکنه هر چی میخورم من هر کاری میکنم با دستکاری کردن نمیتون ...

در اصل اونا میکروب و باکتری هایی هستن که گلبول های سفید لوزه جمع میکنه و خب یه زمانی غذای سالم تری میخوردم واقعا کم پیش میومد.از وقتی کنکورم تموم شده دارم چرت و پرت میخورم این اینجوری میشه

در اصل اونا میکروب و باکتری هایی هستن که گلبول های سفید لوزه جمع میکنه و خب یه زمانی غذای سالم تری م ...

منم خیلی مراعات میکنم 

ولی دیگه بعضی وقتا کلافم میکنه

دکتر میتونه تخلیه ش کنه؟

منم خیلی مراعات میکنم ولی دیگه بعضی وقتا کلافم میکنهدکتر میتونه تخلیه ش کنه؟

تا بحال نرفتم دکتر والا.چون در کل تخلیه کردنش موقتیه.دنبال اینم ببینم با عمل برداشتن لوزه میشه کلا رفع بشه یا نه

من از هر مریضی ۳۰۰ گرم دارم ناموسا

😂🤝🏻منم

تپش قلب و تنگی نفس و چشم ضعیف