واقعا باید چیکارش کنم.قبلا نبودا از پارسال ماهی دو سه ماهی یه بار بود و درمیومد.ولی الان چندوقتی هی زود به زود میشه.امروز هردو لوزه ام داشتن یکیش خوب درومد ولی اون یکی لوزه اصلا ورم کرده
آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برا منم دکتر گفت حفره داره میره اونجا گید میکنه هر چی میخورم من هر کاری میکنم با دستکاری کردن نمیتون ...
در اصل اونا میکروب و باکتری هایی هستن که گلبول های سفید لوزه جمع میکنه و خب یه زمانی غذای سالم تری میخوردم واقعا کم پیش میومد.از وقتی کنکورم تموم شده دارم چرت و پرت میخورم این اینجوری میشه
آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...