2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید😭

241 بازدید | 11 پست

میدونم خرم 🥲ولی خو بدجوری رو پسرهمسایمون کراش زدم بقیه میگن لاغره خوب نیس اما خو من الان دوسش دارم فقط بگید چیکارکنم🤦‍♀️عصری ب بهونه ی دیدنش زدم بیرون اون با دوستاش نشسته بودن بیرون ، یکی‌از دوستاش هی نگام میکرد اما‌ اون خودش اصلا فککنم نگاهم‌نکرد روش اونور بود منم بدتر غصه خوردم💔امشب ماماانم تو سایت دیوار بود صدام‌زد گف این خونه ی فلانی ایناس گزاشتنش تو‌سایت برا فروش اصن با دیدنش  قلبم درد گرف اخه منه احمق چرا باید انقد بدشانس باشم اول ک روش کراش زدم و ن شمارشو دارم نه ایدیشو هیچی بعدشم قراره برن ، ما از بچگی همسایه بودیم حالا دیقا فککنم الان میخان برن ازین محله.. بیاید بگید چ کار کنم دیگ خستمممم🤦‍♀️

..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگا برو تو تلگرام قسمت پیداکردن افراد نزدیک بزناحتمالا بیاره تواینستام بزنی نزدیکاتو سرچ میکنه

زدم تلگرام اما یکی دوتا از همسایه هایی ک‌سلام سرکوچه ای داریمو اورد اینی ک میخام و نیاورد.... اینستاچطوریه؟

..

زدم تلگرام اما یکی دوتا از همسایه هایی ک‌سلام سرکوچه ای داریمو اورد اینی ک میخام و نیاورد.... اینستا ...

اکانت فیک نداری تل؟؟؟ ب همونا اگ فعالن پیام بده

بگو شماره یا ایدی فلانیو بده کارواحب دارم یا بگو ایدی توو ب  پسره بدن بهرحال شاید داشته‌باشن

توی اینستا قسمت سرچ اون چن تا گزینه ک داره یکی لوکیشن هس بزن

کسایی ک نزدیک میاره

اکانت فیک نداری تل؟؟؟ ب همونا اگ فعالن پیام بدهبگو شماره یا ایدی فلانیو بده کارواحب دارم یا بگو ایدی ...

مرسی عزیزم‌، میگم ایناییم ک‌میاره تو تل افراد نزدیک ، همسایه نزدیکن و پسرای جونن...

بنظرت اگه‌ با اک‌فیک‌برم‌ بهش بگم ک با فلانی کاردارم ایدیشو بده نمیفهمن‌بعدا؟ابروم نره 🤦‍♀️😅

..