2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم یه مدت اینطور بود فقط اون زانوش نبود فقط کل مفاصلش بود بیچاره خیلی درد داشت اخیرا چرک خشک ک ...

دکتر بردم تست از مایع مفصل گرفت گفت خدارو شکر نیاز به جراحی نداره شربت سفلکسیم و پروفن داد خدارو شکر الان دردش بهتره ولی گفت متخصص روماتولوژی ببرم ببینه

دکتر بردم تست از مایع مفصل گرفت گفت خدارو شکر نیاز به جراحی نداره شربت سفلکسیم و پروفن داد خدارو شکر ...

برو روماتو 

من یک راست رفتم رماتو 

اصلا برای این مشگل فقط رماتو جوابه 

من خیلی سختی کشیدم الآنم دخترم بهتره 

People are asleep and when they die ,they waken 

یعنی دختر شما هم تشخیص آرتریت سپتیک داده بود دکتر

ببین این تشخیص تا وقتی پیش رماتو نری درست نیست

نه کلا وقتی رفتیم رماتو همه چی برعکس شد یه بیماری بود به اسم سرم سرچ کن میفهمی به منم میگفتن آرتریت اما دکتر روماتو گفت اینا نیست

ببین این تشخیص تا وقتی پیش رماتو نری درست نیستنه کلا وقتی رفتیم رماتو همه چی برعکس شد یه بیماری بود ...

آخه متاسفانه شهر ما روماتولوژی کودکان نداره زیر ۱۸ سال ویزیت نمیکنن باید برم مرکز استان

آخه متاسفانه شهر ما روماتولوژی کودکان نداره زیر ۱۸ سال ویزیت نمیکنن باید برم مرکز استان

شهر ما هم نداشت من رفتم میرداماد دکتر شیاری البته اون خیلی سخته ازش ویزیت گرفتن فکر نکنم گیرت بیاد تازه اگه بیاد دیگه خودش مستقیما نمی یاد جلو دستیارش رو میفرسته