سلام من سه تا سقط داشتم الان حاملگی چهارمم هست که زیر نظر دکتر هستم دارو داده دارم مصرف میکنم ولی دیشب که برای اولین بار شیاف استفاده کردم نصف شب که معذرت میخوام رفت دستشویی بعد تخلیه ادرار دل درد و کمر درد شدیدی گرفتم حس کردم الانه که پریود بشم دردش شدید بود بنظرتون میتونه از شیاف باشه
خدایا بعد ٧ سال میخوام طعم واقعی مادر شدن رو حس کنم خودت کمکم کن و اینبار جنینم رو حفظ کن دیگه طاقت ندارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام.من تقریبا 1 ماه شیاف گذاشتم.البته ببخشید دکترم گفت از مقعد بزار..الانم خوب شدم.روشم نوشته از هر 2 طرف میشه استفاده کرد.ولی اگه شما از راه دوم استفاده کردی من خیلی ها رو شنیدم مثل شما شدن.
نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........
شیاف چی بهتون داد؟؟من اولین بارداریمه دکترشیاف فرتیژست بهم داده ولی مقعدی استفاده میکنم اذیت میشم استفاده میکنم😢 همش دل دل میکنم بزارمش کنارومصرف نکنم دیگه امامی ترسم خطرناک باشه😕