2777
2789

سلام من سه تا سقط داشتم الان حاملگی چهارمم هست که زیر نظر دکتر هستم دارو داده دارم مصرف میکنم ولی دیشب که برای اولین بار شیاف استفاده کردم نصف شب که معذرت میخوام رفت دستشویی بعد تخلیه ادرار دل درد و کمر درد شدیدی گرفتم حس کردم الانه که پریود بشم دردش شدید بود بنظرتون میتونه از شیاف باشه 

خدایا بعد ٧ سال میخوام طعم واقعی مادر شدن رو حس کنم خودت کمکم کن و اینبار جنینم رو حفظ کن دیگه طاقت ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام.من تقریبا 1 ماه شیاف گذاشتم.البته ببخشید دکترم گفت از مقعد بزار..الانم خوب شدم.روشم نوشته از هر 2 طرف میشه استفاده کرد.ولی اگه شما از راه دوم استفاده کردی من خیلی ها رو شنیدم مثل شما شدن.

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........

شیاف چی بهتون داد؟؟من اولین بارداریمه دکترشیاف فرتیژست بهم داده ولی مقعدی استفاده میکنم اذیت میشم استفاده میکنم😢 همش دل دل میکنم بزارمش کنارومصرف نکنم دیگه امامی ترسم خطرناک باشه😕

خدایا اطرافیانم را غرق خوشبختی کن
شیاف چی بهتون داد؟؟من اولین بارداریمه دکترشیاف فرتیژست بهم داده ولی مقعدی استفاده میکنم اذیت میشم اس ...

نه باید استفاده کنی خیلی واجبه به منم فرتیژست داده 

چرا اذیت میشی چجوری میشی؟من تنها مشکلم بعد استفاده از شیاف اینه که نفخای عجیبی میکنم باد بدی جمع میشه تو روده هام

نه باید استفاده کنی خیلی واجبه به منم فرتیژست داده  چرا اذیت میشی چجوری میشی؟من تنها مشکلم بعد ...

اره منم همینطوریم نفخ ومعذرت میخوام یبوست میگیرم وبعدش حالت تهوع بهم دست میده زیادیه شب مصرف نکردم خیلی خوب بودم 

خدایا اطرافیانم را غرق خوشبختی کن
و ضمنا از دکتر بخواه دلیل سقط های قبلیت رو بررسی کنن شاید سرویکست نارسا هست و بهتر باشه که عمل کنی

دلیل سقطهام لخته شدن خون بوده همه بررسی شده و داروهای لازم بهم داده شده 

خدایا بعد ٧ سال میخوام طعم واقعی مادر شدن رو حس کنم خودت کمکم کن و اینبار جنینم رو حفظ کن دیگه طاقت ندارم
شیاف چی بهتون داد؟؟من اولین بارداریمه دکترشیاف فرتیژست بهم داده ولی مقعدی استفاده میکنم اذیت میشم اس ...

مال من هم شیاف فرتیژست هست اما بهم گفت حتما واژینال مصرف کن 

نه فکر نمیکنم  منم شیاف میذارم ولی اینجورری نمیشم

واژینال استفاده میکنید ؟؟؟؟

بار اول هم درد نداشتید؟؟؟

البته من درد چند دقیقه بود زمانی که اومدم دراز کشیدم بعد یخورده دردش از بین رفت