2777
2789

من برا کنکورم یه خودکار آمپولی گرفته بودم به امید پزشکی

و متاسفانه امسال نتیجه نگرفتم امروز شروع کردم برای کنکور ۱۴۰۴ به امید خدا

الآن شاید بگید خب تلاش نکردی که قبول نشدی راستش خودم از تلاشم راضی نیستم اما از حق نگذریم تلاشم در حد خوب و معقولی بود بس که همش سرم تو کتاب بود خانوادم یه درصد فک نمیکردن تهش این بشه اما خودم اشکال کارم رو میدونم...

در کل بنظرم ۱۳ صفر الکیه چون تراز من نزدیک به مرز قبولیه و اگه سیزده صفر واقعی بود و معجزه میکرد من قبول میشدم

فقط به خدا بسپارید و از خودش بخواید از خرافات دوری کنید❤🌿 برا منم دعا کنید:)❤

همه چیز برمیگرده ب عقل و درک شما و تلاشی ک میکنی

۱۳ صفر ک نمیتونه معجزه کنه برای شما 

فقط یه امیدواری بهت میده 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ب اون چیزی ک ۱۳ صفر بخاطرش خرید کرده بودم نرسیدم بنظرم خرافاته 

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸

منم پارسال گچ گرفته بودم ولی چون بی وقفه درس میخوندم خدا جواب زحماتم رو داد و قبول شدم

امسالم فکر کردم امروز۱قصفره امروز  چیزی خریدم😐

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
من با خودکار 13 صفر رفتم دانشگاه شیراز روزانه اوردمبا جاسویچی هم ماشین خریدم با خودکار بعدی شاغل شدم ...

ای جانم انشالله همیشه تو زندگیتون موفق و سربلند باشید

مطمئن باشید همشون بستگی به تلاش خودتون داشت این خرید سیزده صفر فقط یه دلخوشیه که الباه بنظرم چیز خوبیه اما همش وابسته به تلاش و خواست خداست

همه چیز برمیگرده ب عقل و درک شما و تلاشی ک میکنی۱۳ صفر ک نمیتونه معجزه کنه برای شما فقط یه امیدواری ...

دقیقا

اتفاقا بنظرم این امیدواری چیز خوبیه اما این تاپیکو زدم که بقیه بدونن معجزه نمیکنه

من اولین باره برای سیزده صفر میبینم همچین چیزی هست.

انشالله که خدا حاجت روا کنه 

ولی شما مگه نمیگید مرز قبولیه، خب شاید قبول بشید، چون اگه واقعا مرز باشید که هنوز چیزی مشخص نیست

من اولین باره برای سیزده صفر میبینم همچین چیزی هست.انشالله که خدا حاجت روا کنه ولی شما مگه نمیگید مر ...

مرز قبولی یعنی نهایتااااا قبولی دانشگاه آزاد که باید ترمی خدا تومن شهریه بدی شاید حتی خانوادمم به سختی بتونن منو بفرستن دانشگاه آزاد اما از جَوِش خوشم نمیاد دلم میخواد از دوران تحصیلم لذت ببرم نه اینکه همش حسرت باشه

امسالم صد خودمو نزاشتم دلم میخواد یکسال دیگه تلاش کنم