2777
2789
عنوان

یا امام حسین

127 بازدید | 12 پست

من کل محرمو دعا کردم امام حسین واسطه شه خدا یه بچه سالم وصالح به خواهرم بده ،الان تو اینستا میچرخیدم یه کلیپ بود که خیلی جمله ها تند تند پشت هم میرفتندنوشته بود دستتو بزار رو صفحه هر جا وایساد حرف امام حسین به توعه ،چشمام بستن ودستم گذاشتم رو صفحه اومد ،محرم صداتو شنیدم ،قربون امام حسین برم خیلی ذوق کردم ،هشت سال قبلم صدامو شنید 

خدایا شکرت🌹

هشت سال قبل روز تاسوعا دلم شکست با گریه گفتم یا امام حسین چی میشه تا سال بعد به منم یه بچه بدی ،من که هر دکتری با شوهرم رفتیم گفت احتمالش صفره ،دقیقا روز تاسوعا سال بعد دخترم بدنیا اومد ،طبیعی باردارشدم😍،اقا امسالم منتظرم ابجیم گناه داره یه نگاه بکن اقا

خدایا شکرت🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خداروشکر عزیزم میشه از امام حسین برای منم بخوای از بلاتکلیفی در بیام؟

قربونت کلم ایشالله هرچی خیره تو زندگیت برات پیش بیاد ،امام حسین اقا یه نگاهی بکن بخدا محتاجیم

خدایا شکرت🌹

سلام عزیزم خوبی 

ببخشید مجبور شدم اینجا سوالمو بپرسم چون جایی نظر دادید 

من سینم یه قسمتش خیلی سفت شده بچم یک‌ماهه هر چقدر ماساژ میدم رفع نمیشه درد ندارم فقط یه چیز سفتی هست بنظرتون شیر جمع شده ؟

سلام عزیزم خوبی ببخشید مجبور شدم اینجا سوالمو بپرسم چون جایی نظر دادید من سینم یه قسمتش خیلی سفت شده ...

اگه درد ندارین وبا ماساژ رفع نمیشه یه دکتر برید بهتره من ماسلژ میدادم خوب میشد

خدایا شکرت🌹
سلام خانم وقتتون بخیرتو تاپیک یه عزیزی دیدم گفته بودین دخترتون یه لک داره زیر چونش میشه عکسشو ببینم ...

من دکتر بردم گفتن خال قهوه اس ،ومیشه بعد هیجده سال لیزرش کرد

خدایا شکرت🌹