2777
2789

تقریبا ۶روز اینا

ولی خیلی کم بود در حد دو سه روز

روزاول خونریزی زیاد و کمردرد بعدش کمتر شد

حامله ک نیستم؟

منم سوال دارم 

حدود ۱۰ روز پیش رابطه محافظت نشده داشتم و فردا شبش قرص خوردم الان هنوز پری نشدم و اینکه ماه پیش تاریخ پری رو هم نمی‌دونم کی بود 🤦🏽

الان چی میشه من ۱۰ روز عقب انداختم بخاطر قرص هست ؟؟

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حامله نشدید اصلا روزش مهم نیس چون خونریزی اتفاق افتاده بعدم این قرصا بدن بهم میریزه اینقدر استفاده ...

اره خیلی اذدیت شدم

مردمو زنده شدم

خونریزی شد ولی مثلل پریودای قبل نبود

منم سوال دارم حدود ۱۰ روز پیش رابطه محافظت نشده داشتم و فردا شبش قرص خوردم الان هنوز پری نشدم و اینک ...

اره منم شده ده روز عقب انداختم کمرتو با روغن سیاه دانه چرب کن 

از استرسی الان حامله ایی یا نه هم میتونه باشه این تاخیرت عزیزم

اره منم شده ده روز عقب انداختم کمرتو با روغن سیاه دانه چرب کن از استرسی الان حامله ایی یا نه هم میتو ...

وای خدا رو شکر 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

من یک ساعت بعد قرص خوردم۶روز بعد پریود ششدم

پس من هنوز جا دارم 🤦🏽🤦🏽🤦🏽

دعا کن برام