2777
2789
عنوان

ینی چی آخه این رفتار

83 بازدید | 6 پست

واقعااا اعصابم خورده حالم از خانوادم بهم میخوره 

با ۲۸ سال سن هنوز بابام باید به من بگه کجا برم من دوست ندارم برم باشون مسافرت مگه زوره ...مگه بچم که برام نایین تکلیف میکنن که باید بیای...

واقعااا اعصابم و داغون کردن حالم بهم میخوره ازین رفتاراشون نمی‌دونم چکار کنم اصن استقلال ندارم خانواده من واقعا فقط ضربه به اعصاب و روانم زدن هیچ جوره نمیتونم باشون کنار بیان نمی‌دونم چکارشون کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون هنوز پخته نشدی چون یه جاهایی حق باخانوادس ولی باید خودت اعتمادشونو جلب کنی که زیاد وسواس خرج ندن ...

اتفاقا اشتباه داری میزنی وقتی پخته بشی اینطوریه مگه نه منم قبلا بطور دیگ بودم و میگفتم همش درست میگن بزرگ شدن و بالغ شدن ینی مستقل شدن ..