2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده توروخدا کمکم کنید

103 بازدید | 3 پست

یکسال و دوماهه با کسی ک دوسش دارم عقد کردم مشکلات زیادی داشتیم.خانوادش خیلی بهم بی محلی کردن و ناراحتی پیش آوردن اما بیخیال شدم . اما الان شوهرم تو روی خانوادم وایساد یک هفته پیش. الانم خبر رسیده ک گفتن دختره خونه ۲۰۰متری خواسته منم گفتم نه گفتم ۴۰متریم باشه کنار تو آرامش داشته باشم قبولمه‌ . واسطه اینو بهشون گفته مادرش گفته خب اگه قبولشه حاضرش کنن میریم میبریمش بدون هیچ مراسمی. قبولشم نیست طلاقشو بدن. فک کنم شوهرمم هیچ نگفته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا حرفای به این مهمی واسطه قرار میدی عزیز من سعی کنید خودتون توی یه جلسه همه حرفاتون رو رو در رو بز ...

اونا هیچگونه ارتباطی با ما ندارن . ما هم گفتیم بیان صحبت کنیم اما حاضر نشدن بیان