2777
2789

هنو ۳ سالشه ولی دیگه نمیخوام بچه تصمیمم جدیه 

هرچی بزرگتر میشه میبینم بهترین تصمیمه

خودمون زیاد بودیم بهمون رسیدگی درستی نشد حداقل ما مادر پدرای خوبی باشیم باتوجه به وسعمون بچه بیاریم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۸ سالشه کلاس ، حیوون خانگی ، خونه مادر بزرگ 

دلم بچه می خواد ولی خدا نمیده شوهرم ناباروری داره حوصله دکتر رفتن هم نداره حتی یه چکاپ ساده هم نرفتیم منم دیگه به شرایط عادت کردم ولی دخترم مدام سر نمازش دعا می کنه خدایا یه آبجی بهم بده

نمی دونم ،یک مشکل ارثی داره حتی داداشای همسرم هم نازایی دارن

آها  گفتم اگه  واریکوسل داره 

با زالو درمانی تو خونه 

حل میشه 

راستی  اگه یبار بچه دار شدین شک نکن بازم میشید

آها گفتم اگه واریکوسل داره با زالو درمانی تو خونه حل میشه راستی اگه یبار بچه دار شدین شک نکن بازم ...

یادم اومد که یکی از فامیلامون هم مشکل نازایی داشت با زالو نتیجه گرفت ،حالا برم بهش بگم همسرم دکتر نمیاد اما زالو درمانی وچیزای سنتی میاد

یادم اومد که یکی از فامیلامون هم مشکل نازایی داشت با زالو نتیجه گرفت ،حالا برم بهش بگم همسرم دکتر نم ...

همسر من واریکوسل داشت 

گفتن عمل کنه 

خودمم می ترسیدم از عمل 

تا اینکه با تحقیق فهمیدیم زالو معجزه میکنه 

خدارو شکر بعداز چند ماه باردار شدم 

۳سال واسه دومی اقدام بودم باردار نمیشدم

یادم اومد که یکی از فامیلامون هم مشکل نازایی داشت با زالو نتیجه گرفت ،حالا برم بهش بگم همسرم دکتر نم ...

با یه سنو گرافی متوجه میشه واریکوسل داره یا نه 

واریکوسل هم ارثی هست

شاید داداش ها شم  مثل هم باشن

همسر من واریکوسل داشت گفتن عمل کنه خودمم می ترسیدم از عمل تا اینکه با تحقیق فهمیدیم زالو معجزه میکنه ...

پس حتما به شوهرم میگم انجام بده ،عزیزم برات خوشحال شدم مرسی که تجربه ات رو به من گفتی❤️