2777
2789
۷۰نه

تنبلی تخمدان نداری؟ اگر تنبلی داری ورزش سنگین و بدن سازی برای شما مناسب نیست‌ صبحانه چی میخورید؟

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر تغذیه‌ی  سالم و اصولی و ورزش داری ولی کم نمیکنی احتمالا مشکل داخلی مثل تیرویید یا کبدی یا تنبلی تخمدان و هورمونی داری 

ازمایش بدین بهتره 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

پیاده روی خیلی خوبه آبجی من خیلی چاق شده بود هفتاد و دو کیلو بود نمی دونم چند ماه پیاده روی فقط کرد فکر نکنم رژیمشم تغییر کرد 

من بر عکس خیلی لاغرم چهل و نه کیلو هستم موندم یه ماه دیگه عروسیمه لباس عروس بپوشم چقدر زشت باشه اشتهامم خیلی کمه  

من بدون رژیم با کم خوری ماهی حداقل 6/7 کیلو ب راحتی کم میکنم باز کافیه دوباره ول کنم باز خیلی سریع هم برمیگرده🥲😂بدنم عجیبه واقعا

از عادت کردن فرار کردم ،به فرار کردن عادت کردم
باید ول نکنی به سبک زندگیت تغیرش بدی به همراه ورزش

من قدم 167 وزنم 60 یه مدت میخورم کیف میکنم میشه 65/66 باز یکم کم خوری میخوری دوباره میشه 60 خلاصه زیاد سخت نمیگیرم زندگیو یه مدت میخورم یه مدت باز کمتر😂🥲

باید ول نکنی به سبک زندگیت تغیرش بدی به همراه ورزش

ورزش هفته ای 3 روز حداقل ورزش میکنم ولی خب غذا رو نمیشع وسوسه میشم لعنتی