2777
2789
عنوان

چطوری به درآمد برسم

149 بازدید | 7 پست

اصلا بابام پول تو جیبی نمیده تا حالا پول ماهانه دریافت نکردم چیکار کنم واقعا خیلی چیزا لازمم میشه و خجالت میکشم از خانوادم پول بگیرم وقتی هم میخوام منت میزنن که نمیدونم برات گوشی خریدیم و لپ تاپ و نمیدونم چی واقعا از بی پولی خسته شدم حتی پول اینترنت هم ندارم این روزا با اینترنت رایگان اومدم 😑😑

پارسال فروش آنلاین داشتم اونم خوب نبود فقط تونستم تو یک ماه یک میلیون در بیارم که اونم یک هفته ای تموم شد البته امسالم میخواستم بازم شروع کنم لااقل خوب بود ولی اصلا مشتری پیدا نکردم

هر کی شهید نشه بازنده اس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی پاورپوینت و طراحی سایت انجام میدم ولی چندان ماهر نیستم تا حالا هم درامدی ازش نداشتم 😢

دانشگاه‌ها داره باز میشه، فک کنم پاورپوینت هم بهش زیاد نیاز دارن که سفارش بدن مهارتت ارتقا بده، چند تا پیچ پیدا کن که آموزش پیچ زدن میده از مینی دوره‌ها و کلیپ‌ها یی که تو پیچشون میزارن رونویسی کن. یکم پول از خانوادت بگیر، اگه گفتن نمیدن بگو قرض میگیرم بعدا پس میدم

زندگیم فقط دو حرف خواب خواب..!
دانشگاه‌ها داره باز میشه، فک کنم پاورپوینت هم بهش زیاد نیاز دارن که سفارش بدن مهارتت ارتقا بده، چند ...

دوره بلاگری و ادمینی گرفتم ولی اصلا حوصلشو ندارم 300قسمته واقعا هم حافظه و اینترنت دانلود کردنشو ندارم 

هر کی شهید نشه بازنده اس
دوره بلاگری و ادمینی گرفتم ولی اصلا حوصلشو ندارم 300قسمته واقعا هم حافظه و اینترنت دانلود کردنشو ندا ...

فکر میکردم منم حوصله نگاه کردن ندارم😂، نگاه کن بعد که رونویسی کردی ازش حذف کن برای نت هر وقت دیدی میتونی بهشون بگی بهت نت بخرن بگو مخصوصا اول ماه که حقوق واریز میکنن اون موقع خوبه فقط شرایط گفتنش پیدا کن

زندگیم فقط دو حرف خواب خواب..!

اگر وقت آزاد داری و مایل هستی کار آنلاین فروش را تجربه کنی البته بدون سرمایه......راهنماییت میکنم✔️

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️

@trustisho

روبیکا👆🏻

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی