2777
2789
عنوان

پیچک پتوسم پژمرده شده کمککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 1112 بازدید | 48 پست
سلام عزیزم گف قبل عید میادبرام دعا کنینهنوز دشمنام هستشون حتی پسراشون دارن برا اون دختره تلاش میکنن ...

خدا نکشت دختر معلومه کجایی؟؟؟؟؟؟😡 بگو برام در چ حالین؟ اوکی هستین باهم؟ ای بابا مگه چ تحفه ایه این آقااااااااا ک انقد خاطر خواه داره

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
خدا نکشت دختر معلومه کجایی؟؟؟؟؟؟😡 بگو برام در چ حالین؟ اوکی هستین باهم؟ ای بابا مگه چ تحفه ایه این ...

همش درگیرم بخدا

قربونت بشم خوبیم سرکاره 

اره خداشکر خوبیم فقط التماس دعا دارم ت این گرونی ک پیش اومد بتونه بیاد و‌درست شه

انگار‌شانس‌ منه ک یهو همه چی‌ کشیده بالا

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش درگیرم بخداقربونت بشم خوبیم سرکاره اره خداشکر خوبیم فقط التماس دعا دارم ت این گرونی ک پیش اومد ب ...

کی قراره بیاد ایشالله؟ عید یا قبلش؟ مامانت اینا راضی شدن؟ ااااااه زودتر عقد کن فقط خیال من یکی راحت شه

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
کی قراره بیاد ایشالله؟ عید یا قبلش؟ مامانت اینا راضی شدن؟ ااااااه زودتر عقد کن فقط خیال من یکی راحت ...

ولله خسته شدم دیگ مغزم نمیکشه دلم میخاد فقط فرار کنم برم از همه دور شم ایقد ک فشار رومه

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜