2777
2789
عنوان

هزینه ماهانه دانشجو

209 بازدید | 19 پست

سلام، به نظرتون هزینه ماهانه یه دانشجو تو شهری مثل تهران چقدر باشه معقوله؟ اگه خودتون یا اطرافیان تجربه دارین، ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برنامه ریزی کن که غذاهاتو از دانشگاه بگیری،شام خوابگاه خیلی خوب نیست ولی اوناییکه دوس داری رو بگیر،صبحانه هم که خشکه همه رو بگیر نگه دار برای اوقاتی که نرسیدی غذا بگیری،تخم مرغ و کنسرواش بدرد میخورن،کارایی درسیت رو هم همه برو انتشارات دانشگاه انجام بده ارزونتر بیفته،دکتر هم که خود دانشگاه داره، من باشم غیر از هفته ای یکبار دیگه بیرون چیزی نمیخورم تا پول سیو بشه

کارت مترو هم بگیر و رفت و آمدت هم با اتوبوس و مترو باشه، با این اوصاف بنظرم ماهی دوسه تومن اوکی باشه

بستگی داره 

منم یه شهر بزرگم ولی تهران نیستم . خوابگاه دارم غذا هم معمولا یا یه چیزایی از خونه میارم یا از غذای خوابگاه میخورم روزایی که خوبه . برای رفتن به دانشگاه و برگشتن هم سرویس داریم . واقعا هزینه ی دانشگاهم چیز خاصی نمیشه برای بعضی از درسا مجبور بشم یه جزوه ای چیزی چاپ کنم اونم از زیراکس دانشگاه میگیرم که ارزون تر از همه جا حساب میکنه . برای خوابگاه هم الان هزینه ای نمیدم وقتی فارغ التحصیل شدم میدم که اون موقع هم سرکار میرم .