2777
2789
عنوان

حس میکنم خیلی دیر شده و بدرد نخورم

552 بازدید | 31 پست

۲۳ سالمه...

متاهلم

دانشجوام ولی رشتمو دوست ندارم و مجبوری دارم فقط تمومش میکنم

ولی هیج درامدی ندارم

یکی از دوستام پزشک شده 

یکی ناخن کار خوب 

یکی کراتین کار یکی حسابدار خوب

یکی خیاط خوبی شده 

و همه راهشونو ادامه دادن و رسیدن

من سمت هر چی رفتم علاقه نداشتم انگار و نصفه رها کردم

حس ناکافی بودن دارن

بی عرضه ام؟

چند وقته فکرم درگیره

باید چکار کنم؟

خطای فکری

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز خوبه شوهر داری🤣

برو ببین تو بچگی‌چه بازی هایی میکردی علاقه داشتی

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

خیلی وقت و فرصت داری خیلیا اینو از من ۳۵ ساله با همین شرایطی که گفتی بشنو

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

چرا؟باید چکار کنم؟حس میکنم برای هر چیزی دیره از همه عقبم هرکیو میشناسم به یه جایی رسیده

خب ۲۳ کمه که

تو ازدواج کردی خیلیا ازت بزرگترن ازدواج نکردن

رشته تو تموم کن شاید استخدامی اومد

کنار رشته ت خیاطی چیزی یاد بگیر

۲۳ اخه؟

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

خیلی وقت و فرصت داری خیلیا اینو از من ۳۵ ساله با همین شرایطی که گفتی بشنو

آخه حتی نمیدونم به چی دقیق علاقه دارم

توی درس و کنکور که شکست خوردم 

واقعا دلم میخاد یه کاری کنم درامد داشته باشم

برمیگشتی عقب چکار میکردی

خب ۲۳ کمه کهتو ازدواج کردی خیلیا ازت بزرگترن ازدواج نکردنرشته تو تموم کن شاید استخدامی اومدکنار رشته ...

خیاطی در حد خودم بلدم ولی نمیتونم ازش کسب درامد کنم 

دوستام فارق التحصیل شدن همه

پرستاری هوشبری اتاق عمل حسابدار و و و 

واقعا حس میکنم خیلی بی عرضه ام