2777
2789
عنوان

کپسول گل مغربی برای پریود شدن چطوره

16709 بازدید | 41 پست

سلام خانوما وقتتون بخیر من۴روز عقب انداختم تست زدم منفی بود و مطمئنم باردار نیستم کلا زعفرون و دمنوش و اینا روم هیچوقت جواب نمیده این قرص گل مغربی رو میشه استفاده کنم تا پریود شم علائمشو دارم ولی نمیادد لعنتی😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گل مغربی کلا برای تنظیم پریود خیلی خوبه بعد تو دورانی که میخوری خودت متوجه میشی پوستتم خیلی بهتر میش ...

جدی؟؟پس بگیرم بخورم

میشه بدون تجویز پزشک بگیرم بخورم دیگه داروخونه میده؟

عقب انداختی؟؟منم داااغونم😭علائمش هست و نمیاد هرچیم فک کنی خوردم

اره البته من تنبلی تخمدان دارم.فعلا هم شوهرم بچه نمیخواد.دیگه خسته شدم ازین جلو عقب شدن این پریود لعنتی.دکتر گفت هرچی زودتر باید بچع دار شی.ولی این مردا مگه حرف تو کلشون میره.

هرچی بدبختی واس ما زناس.

هر دارویی هم بهم داد باعث میشه پریود شم دیگه بیخیالم میاد بیاد ننیهد ب درک.

الانم از کمر درد و بی حالی مینالم نمیاااد

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

صبر کن میاد در ضمن حتما دلیلی داره که تاخیر دارین اون رو باید پیدا کرد و درمان کرد

تنبلی دارم عزیزم عقلم مینداختم بعضی وقتا ولی این ماه خیلی عصبیم میگم بشم تا از این وضع نجات پیداکنم خسته شدم

الان بخورمم پریود میشم؟

اونشو دیگه نمیدونم در کل فقط میدونم برای تنظیم پریود عالیه من هم خواهرم هم پامانمم میخوردن اصلا عالی بود 

مامانمم یه کیست کوچیک داشت اونو دکتر بهش داد خورد کلا برطرف شد

اره البته من تنبلی تخمدان دارم.فعلا هم شوهرم بچه نمیخواد.دیگه خسته شدم ازین جلو عقب شدن این پریود لع ...

عزیززم منم تنبلی دارم اونم شدید

باردار شدم با قرص و امپول و هزار بدبختی که سقط شد😞😞۶ماه میگذره ازش

روحیمو هنوز به دست نیوردم که بخوام اقدام کنم فعلا نمیخوام تا چندماه آینده

انشاالله هرچی خیره براتون اتفاق بیفته گلم💗

تنبلی دارم عزیزم عقلم مینداختم بعضی وقتا ولی این ماه خیلی عصبیم میگم بشم تا از این وضع نجات پیداکنم ...

زیر شکم رو روغن سیاهدانه بزنین 

نمک دریا گرم کنین بریزین کیسه بشینین روش

رازیانه دم کنین بخورین

ولی حتما برای تنبلی درمان کنین

طب سنتی هستم خواستین میتونم کمک تون کنم