2777
2789

تو تاپیک قبلیم گفتم که سوار ماشین شوهرم شدم دیدم اینه کشوییش بسته هستش در حالی که من همیشه باز می ذارم دعوا کردیم و کلا منکر شد که کسی سوار ماشینش نشده بعد امروز تا صبح بیدار شد گفت ماشینو ببرم کارواش حس کردم ترسیده وسایل آرایشی چیزی تو ماشین باشه برده کارواش که مطمئن بشه به نظرتون الکی دارم شک می کنم 🫤

کاربری مشترک من و دوستم که تو یه روز زایمان کردیم💗🤩💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم زیادی شکاکی ولی من خودم حس مشکوک بودنم از بویایی سگ هم قویتره😂

آره شکاکم ولی کارای اینم مشکوکه

خب شاید دوستش همکارش سوار شده خانوما که فقط اینه نگاه نمیکننشکاکم هستی کاریش نمیشه کرد

آره شکاکم ولی خودش گفت اصلا کسی سوار نشده میگم چرا به دروغ مثلا نگفت رفیقم سوار شده هر چقدر گفتم گفت قسم خورد کسی سوار نشده 

چيز خيلي مهمي نيست اينقدر فكرت درگيرش شده

آخه من اصلا آینه نگاه کردنی نمی کشم همیشه باز می ذارم 

آره شکاکم ولی کارای اینم مشکوکه

به روش نیار حتی اگه خیانت میکنه اگه پشتوانه داری ک هیچ اگه نمیتونی طلاق بگیری جایی نداری بری خیانتم کرد ب روش نیار چون برا خودت بد میشه من تجربه کردم

با همین فرمون برو جلو تا یه روزی با این اخلاقت بره دنبال کس دیگه یا طلاقت بده 

آخه باز بودن یا بسته بودن آیینه ماشین کجاش یعنی خیانت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینو به عنوان یه آقا دارم بهت میگم هرچند ناراحت بشی ولی اگر میخوای زندگیت خراب نشه گیر الکی نده

آره شکاکم ولی خودش گفت اصلا کسی سوار نشده میگم چرا به دروغ مثلا نگفت رفیقم سوار شده هر چقدر گفتم گفت ...

من خودمم آدم شکاکیم قشنگ میفهمم چی میگی متاسفانه 

گندش بزنن 

بالهایمان زخمیست اما بلند پروازیم🕊️🕊️❌      ️

بزن زندگیتو خراب کن باشه افرین بیشتر شک کن

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
با همین فرمون برو جلو تا یه روزی با این اخلاقت بره دنبال کس دیگه یا طلاقت بده آخه باز بودن یا بسته ب ...

خب من فکر می کنم یه خانومی رو سوار کرده که نگاه اینه کرده بعد بسته بعدم امروز هولی و سریع ماشینو برد کارواش دیروزم وسط دعوا گفت آش نخورده و دهن سوخته