2777
2789

سلام

بچه ها من نشونه هارو ميگم شنا ببينيد مى تونه نشونه دوست نداشتن باشه ( ٥ ماهه عقد كردم قبلشم يكسال دوست بوديم)

.
•ابداً محبت كلامى نداره در صورتى كه ميدونم بلده

•مراسم ها واسم طلا ميگيره ولى تولدم قبلش هى ازم مى پرسيد چى ميخواى واست بگيرم خودت بگو . هى مى گفت چى بخرم تا اينكه يك روز قبل رفت طلا خريد
•از اعضاى خانواده ش اطلاعاتى نميده مثلا اگه باهمديگه بحثشون بشه اينارو نميگه (منم نميخوام بگه ها ، خواستم فقط بدونيد)

•هفته اى يكبار همو مى بينيم اونم مثلا ميريم خونه ى همديگه يه ناهار و شام . بيرون جاى خاصى نميريم

•خواهرش بهم دوبار تيكه مشابه انداخت ، گفت شوخى كرده باهات بابا به دل نگير ولى من بهش ميگم ديگه نگه،درصورتى كه حرف خواهرش زشت بود

•روزى يكبار زنگ ميزنه ولى خيلى معمولى صحبت مى كنه كه ترجيح ميدم اصلا نزنه

•اينكه هيچ محبتى نمى كنه همش اذيتم مى كنه و فكر مى كنم اصلا دوستم نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم….

سخته اینجوری

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

بنظرم دوست داره ولی نمیدونه چجوری باید انجام بده باهاش صحبت کن و اگه حرفی تو دلمه و میخواد بگه بهت بگه و خودت پیشنهاد بده که بریم اونجا یا هنو ببینیم که اونم علاقه مند شه و بدونه چیکار کنه