2777
2789
عنوان

تکونای جنین تو ماه هفتم

1277 بازدید | 22 پست

سلام خانوما هفته ی ۲۸ ماه هفتمم میخوام بدونم تکون خوردن جنین تو این ماه چجوریه یعنی مثل چی میمونه؟و اینکه در طول روز چقدر باید تکون بخوره؟

میشه لطفا واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین🙏💝

سلام عزیزم دقیقا تو یه سنن نینیامون

من از هفته ۲۲ به یعد حس کردم اول نبض شدید بود بعدش یه ذفعه دلم تکون میخورد الان چندهفتس قشنگ تکون میخوره یعنی خودمم با تکوناش تکون میخورم😂مخصوصا وقتی دراز میکشم 

بعضی شبام تا صبح تکون میخوره بعد روز بعدش تکوناش کمتر میشه انگار میخوابه

و‌اینکع تو طول روز ۵۰بار میخوابه و بیدار میشه نینی

از روی شکم وقتی تکون میخوره حس میکنی یا انگار یه چی و‌میکوبه به شکمت

هرساعت ۴تکون 

بعداز ناهار وشامت به سمت چپ دراز بکش بشمار 

تکوناش فرقی نداره چ مدلی باشه اما خب طبیعتا واضحترومحکمترمیشه اما باید اینم بدونی الگوی حرکتی بچه ها باهم فرق داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم دقیقا تو یه سنن نینیامونمن از هفته ۲۲ به یعد حس کردم اول نبض شدید بود بعدش یه ذفعه دلم تک ...

منم از هفته ی ۲۰ هر روز مثل نبض احساس میکنم ولی بعضیا میگن جنین خودشو جمع میکنه تا حالا واسه من پیش نیومده ضربه که میزنه از رو شکم یکم مشخص میشه ولی هنوزم مثل نبضه خیلی محکم تر ولی 

طبیعیه؟

هرساعت ۴تکون بعداز ناهار وشامت به سمت چپ دراز بکش بشمار تکوناش فرقی نداره چ مدلی باشه اما خب طبیعتا ...

ممنون گلم تکون زیاد میخوره تو یک ساعت خیلی بیشتر از ۴ تا تکون داره ولی مثل نبضه خیلی محکمه

سلام عزیزم دقیقا تو یه سنن نینیامونمن از هفته ۲۲ به یعد حس کردم اول نبض شدید بود بعدش یه ذفعه دلم تک ...

عزیزم انشالله سالم بغلش کنی💝واسه من آبان بدنیا میاد انشالله

نینیت پسره؟اگه از صبح که پامیشی همون ۴تا حرکت و‌حس میکنی طبیعیه

آره پسره

از صبح تا شب خیلی تکون میخوره واسه خودمم سواله چرا اینقدر تکوناش زیاده حالا پسفردا میخوام برم دکتر مطرح میکنم ببینم چی میگه

آره پسرهاز صبح تا شب خیلی تکون میخوره واسه خودمم سواله چرا اینقدر تکوناش زیاده حالا پسفردا میخوام بر ...

خب پسر ضربه هاش یکم ضعیفه ولی زیاده تو طول روز

اینو من از توی یه کتاب فهمیدم

دختر محکم میزنه ولی کمتر 

مثلا دختر من امروز کلا دوبار محکم‌زد خوابه فکر کنم چون دیشب تا صبح بیدار بودیم

ممنونم سلامت باشید همچنین شمابله منم هفته اول یا دوم ابان انشالله فارغ میشم

انشالله دوتامون بسلامتی نی نیامونو بغل کنیم🥺💖 واسه من تاریخشو ۲۰ ام زده حالا نمیدونم دقیقا چه تاریخی دوست داره بیاد😂

آره پسرهاز صبح تا شب خیلی تکون میخوره واسه خودمم سواله چرا اینقدر تکوناش زیاده حالا پسفردا میخوام بر ...

بچه ی وحشتناک تکون میخورد

شاید باورنکنی

مهمون که داشتم روی شکمم رو کامل میپوشوندم

اینقده که واضح بود

الانم که به دنیا اومده و ۸ماهشه پاهاش خیییلی تحرک دارن ماشاءالله

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه ی وحشتناک تکون میخوردشاید باورنکنیمهمون که داشتم روی شکمم رو کامل میپوشوندماینقده که واضح بودالا ...

بچه ی من

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

انشالله دوتامون بسلامتی نی نیامونو بغل کنیم🥺💖 واسه من تاریخشو ۲۰ ام زده حالا نمیدونم دقیقا چه تاری ...

بحدی لگد میزد خداشاهده گریه میکردم

خب پسر ضربه هاش یکم ضعیفه ولی زیاده تو طول روزاینو من از توی یه کتاب فهمیدمدختر محکم میزنه ولی کمتر ...

چه جالب..خدا حفظش کنه واست عزیزم

آره دقیقا حس میکنم تکوناش خیلی محکم نیست وای خیلی زیاده در طول روز حتی همین الانم داره تکون میخوره فکر کنم قراره بیاد پدرمو در بیاره🤦‍♀️