شوهر دوممه .باردارم الان .میگه دوستت دارم ولی شک دارم.تو بارداری دوروز بستری بودم اومدم خونه تو گوشیشو دیدم فیلمای بد نگا کرده بود بعد برا من فیلم بازی میکرد که اون دوروز همش پشت در بیمارستان بوده و فلان.الانم میگم من نمیتونم طبیعی دنیا بیارم میگه چرا بقیه میتونن فقط تو میخوای خرج اضافه کنی.خیلی تنهام خیلی دلم شکسته
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ولی همین الان باهاش سنگتو وا بکن تا بعدها بچه میاد بدتر نشین
لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞 دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜
عزیزدلم سزارین خیلی عوارض داره.. اگه میتونی طبیعی دنیا بیار... نگاه کردن فیلم بد هم ربطی به مسائل روحی نداره که مثلا اگه کسی خیلی خوشحال باشه نگاه کنه.. معلومه خیلی تنها و دمق بوده که فیلم بد دیده.. این جنبه رو هم نگاه کن..
عزیزدلم سزارین خیلی عوارض داره.. اگه میتونی طبیعی دنیا بیار... نگاه کردن فیلم بد هم ربطی به مسائل رو ...
اخه همش فکر میکنم از شکم من و این چیزا بدش اومده رفته اونارو میبینه اخه همش بمن میگفت تو چرا اونجات اون جوریه چرا اینجات اینجوریه منم که بیخبر این رفته واس کسی دیگرو دیده همش میگفتم اقا واس بارداریه هورمونا باعث شدن