2777
2789

بابام مشکل مسئولیت پذیری خیلی شدید داره، مسئولیت یه وسیله ساده‌ش هم نمیپذیره، کار هم نمیکنه، همه پولا هم دست مامانمه و اون باید مدیریت بکنه که به همه‌چی برسه، اونم میگه پولای منو گرفتی دستم بستس، امروز پولا رو داد بهش اونم نگرفت، گفت کمه، این مدت اینهمه خرج کردی؟ 

از طرفی این همیشه توی خونه ما مسئله بوده و مامانم هم رفتارای اشتباه داره، کمالگرا و کنترلگره و خودش همه مسئولیتارو قبول میکنه و از بابام توقع داره مسئولیت‌پذیر بشه، بیست ساله که دارم این چرخه رو میبینم، خسته شدم واقعا میخواستم بدونم که از طرف خودم میتونم کاری براشون بکنم یا نه، چون همیشه فکرمو درگیر میکنن و این اشتباهشون تمومی نداره، کل زندگی دوتاشون شده تکرار این اشتباه، دو طرف هم مقصرن ولی هیچکدوم اشتباهی که خودشون میکنن هم نمیپذیرن دوتایی همه‌چی رو میندازن گردن هم. مشاور اینا هم قبول ندارن که بگم برید پیش مشاور. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل خانواده من که فقط بابای من چیزی نمیخواد کنار اومده ولی اصلا مسعولیت پذیر نیس حتی یه نونم نمیخره ...

ما هم

خسته شدم ‌واقعا

خیلی عقب موندیم همیشه بخاطر این قضیه

بیخیال منم تا پارسال این دغدغم بود که بابام فوت شد میگم کاش حتی سرکار نمیرفت ولی بود...

چه ربطی داره اخه الان

بین فوت شدن یا مسئولیت‌پذیر بودن بابام نموندم که 

یه مشکلیه دنبال راه حلم براش