2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲ بار سزارین شدم و راضیم به نظرم عوارضش نسبت به زایمان طبیعی با اون همه درد و بخیه پرینه و فشار به رحم و افتادگی رحم بعدش خیلی خیلی کمتره 

فقط اگر طرف تو زایمان طبیعی نه به رحمش فشار بیاد نه نیاز به بخیه پیدا کنه بعدش خیلی راحت 

و سزارین باید حداقل ۱۰ روز مراقب بخیه هات باشی البته درد شدیدش روز اوله که اونم تو بیمارستان با مسکن کنترل میشه  ولی خوب بعدش موقعی که سریع بلند بشی یا عرق کنه جای بخیه یا چیز سنگین نمی تونی بلند کنی اینها اذیتت می کنه بعدش هم اوکیه دیگه 

یکبار

هیچی

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت. امروز ۱ دی هست.پسرم ۳ تا دندون دیگه درآورده و خیلی بامزه تر شده😂بهش میگم بگو ماما میگه نه نه.میگم بگو بابا میگه نه نه.نمیدونم نه رو کی یادش داده؟😐🚶عوضش هر موقع خرابکاری میکنه میگه ماما😫امروز ۱۰/۲۳.پسرم واکسن ۱۸ ماهگیش رو زد.خیلی گریه کرد ولی خداروشکر پادرد نداره و راه میره.باورم نمیشه ۱ سال و نیم گذشته از اون روزای سخت...روزایی که بیمارستان بستری بودم و نمیدونستم چی قراره بشه بچه ام زنده میمونه یا نه.الهی هزارخداروشکر پادرد نداره و راه میره.باورم نمیشه ۱ سال و نیم گذشته از اون روزای سخت...روزایی که بیمارستان بستری بودم و نمیدونستم چی قراره بشه بچه ام زنده میمونه یا نه.الهی هزار مرتبه شکرت پسرم حالش خوبه.شب آخری که زایشگاه بودم ساعت ۱ شب پیتزا خوردم چون خیلییی دوست دارم😂بچه تکون نخورد و ساعت ۵ صبح سزارین اورژانسی شدم.الان پسرم عاشققق پیتزاهست🙂😂هروقت من ناراحت باشم میاد نگاهم میکنه و میخنده تا من بخندم.همش سعی میکنه ناراحتم نکنه.دیشب گوشواره تو گوشمو کشید خیلی درد اومد بلند گفتم پسر بد.هی میومد منت کشی که اخم نکنم😂😂خدایا من ازت ممنونم که منو لایق دونستی🩵🙏

والا نمیدونم منظور از عوارض چیه من سردرد و کمردرد و دردزخم بخیه اینا نداشتم ولی نمیدونم چکار با عضلات شکمم کرده بودن که تا ۴۰ روز به زور جابه جا میشدم خیلی درد میکردن نمیدونم سر عمل چی به سرم اورده بودن

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

میگن مشکلاتش در آینده هست

یکی ۱٠ سال و یکی هم ۸ سال پیش سزارین شدم تا ۲ سال پیش مشکلی نداشتم تا اینکه کولیت گرفتم دکتر سنتی بهم گفته از سزارین هست چون شکمت که باز شده روده ات سرد شده و التهاب کرده

۲ بار سزارین شدم و راضیم به نظرم عوارضش نسبت به زایمان طبیعی با اون همه درد و بخیه پرینه و فشار به ر ...

این که میگی چیز سنگین بلند کنی یا عرق کنه و اینا.. منظورت تا کِیه؟ همیشه؟ یا دو سه ماه اول

دلم واقعی شدن سناریوهای ذهنمو میخواد.

یکبار سزارین شدم ...من کلا آستانه تحمل دردم پایینه..بعد از عمل درد داری ک با مسکن و شیاف قابل تحمل هست ...فقط برا بعدش یکی که دلسوزت باشه کنارت باشه مشکلی نیس ...

من ک ب عقب برگردم هرچقد هم بعدش درد داشته باشم بازم هزاران بار سزارین رو انتخاب میکنم 

جیغ اونی ک اتاق کناری داشت طبیعی زایمان میکرد هنوز تو گوشمه

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام