2777
2789
عنوان

کمک نمیخوام خانوادم طلاق بگیرن

561 بازدید | 16 پست

دوستان سلام حدودا ۳ روز دیگ وقت امضا طلاق خانوادم هستش مادرم خیلی وقته رفته خونه مادرش و حالا بماند الان ی ۲ سالی هست مشکل داریم من چیکار کنم اینا طلاق نگیرن نرن امضا کنن اون روز. خانواده مادرم در جریان همه چیز هستن ولی تاریخ امضا رو نمیدونن فکر کنم مادرم نگفته بهشون . چیکار کنم ک جلوگیری کنم ؟ من فقط نمیخوام اینا امضا بزنن همین

به نظرم دخالت نکن...حتما دلشون با هم خوش نیست که میخوان جدا بشن...خودت چند سالته؟

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم دخالت نکن...حتما دلشون با هم خوش نیست که میخوان جدا بشن...خودت چند سالته؟

گلم من ۱۷ سالمه اینا ام عاشق همن کل مشکل یه ثروته بزرگه ک ی جایی خوابیده هرکدوم میگفت این ماله منه حالا اونش مهم نی من اگ میدونستم به صلاح عه کاری نداشتم ولی خواهر کوچیک دارم. 

بگو اینایی که طلاق گرفتن چیکار کردن که شما میخوای بکنی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

گریه کن بیفت به دست و پا جفتشون دلشون به رحم میاد .طاقت گریه بچه هاشونو ندارن آخرش پدر مادرن. از در ...

الان یا باید به خانوادش بگم جریان و اونا جلوش و بگیرن یا اینکه تولد خواهرم ک فرداشه رو بهونه کنم 

الهی اسی🥲

من ارزوم بود مادر پدر من جدا میشدن

ولی شاید تو موقعیت منم پشیمون بشم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم