2777
2789
عنوان

این قندون های کربلا📸

209 بازدید | 10 پست

دوستانی که تو همین مدت کربلا بودین 

این قندون ها که سوغات میارن از کربلا دونه ای چنده؟؟؟؟؟

خدای بزرگ حکمتتو شکر‌/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)

خدای بزرگ حکمتتو شکر‌/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم قندون ؟ عکس آن را بزار

عکس گذاشتم 

من کربلا تاحالا نرفتم.

ولی مادرهمسرم برای همه بچه هاش آوردن هم کوچیکه هم رنگش میریزه.

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 
فکنم 70.80

ممنون

جدیدا کربلا بودین شما؟؟

خواهش. خیر اقوام بودن

اهان

ممنون

من کربلا تاحالا نرفتم.ولی مادرهمسرم برای همه بچه هاش آوردن هم کوچیکه هم رنگش میریزه.

من مهرماه ۹۸ ک رفتم چهارتاش خریدم با سینی دوتاش مدل دیگه بود البته سوغات دادم دونه ۱۲و۱۷  ولی رنگش نپریده 

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
من مهرماه ۹۸ ک رفتم چهارتاش خریدم با سینی دوتاش مدل دیگه بود البته سوغات دادم دونه ۱۲و۱۷ ولی رنگش ن ...

برای مارنگاش ریخت.یه لایه طوری بود میریزه.

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست...