2777
2789

سرکارو ک فعلا دارم میرم 

چن روز دیگه هم ک مدرسه ها شروعه 

باشگاهم ک خیلی دلم میخواد برم ب شدتتت

خیلی رو هیکلم حساسم دوس دارم هرچی زودتر دوباره باشگاهو شروع کنم مث قبل🥲

اصن وقت نمیکنم 

کاش حداقل یکم وضعمون خوب بود ک لازم نبود برم سرکار 

ولی واقعا چجوری هم برم سرکار هم درس بخونم هم برم مدرسه و هم برم باشگاه

هعییییی خدای من🙂

عزیزم چند وقت رفتی باشگاه؟  اندام تغییزرکرده 

ترو خدا بمون و نرو😥  من ب نیت امواتتون  زیارت عاشورا میخونم   خواستید پی وی   .. دختر ترک 😍😍😍 کاربر سال ۹۸🙏.ـ... من ب قسمت یقیین دارمــــ💜 ــ بیبی رقیه جان منو    ب حاجتم برسون   نذرم رو ادا میکنم بیبی جان

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب هفته ای سه روز برو باشگاه اون سه روزی که نمیری باشگاه به درسات برس

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
ی سال

بنظرت خوبه من برم؟

ترو خدا بمون و نرو😥  من ب نیت امواتتون  زیارت عاشورا میخونم   خواستید پی وی   .. دختر ترک 😍😍😍 کاربر سال ۹۸🙏.ـ... من ب قسمت یقیین دارمــــ💜 ــ بیبی رقیه جان منو    ب حاجتم برسون   نذرم رو ادا میکنم بیبی جان

همین حجم بالای فعالیتهات خودش ورزشه

نیازی به باشگاه نیست

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده