2777
2789

من یه مدت خییییلی طولانیه که این مدل خوابارو میبینم

تو عقدم  و مرتبا خواب میبینم یا حاملم یا بچه بدنیا اوردن یا سزارین کردم  یا مثلا حاملم ولی شکم ندارم یا یه دفهه هست شکمم گندس همیشه هم خواب میبینم بچم دختره انقد این خوابو دیدم که دیگه کلافه شدم😐

میزنمم تو گوگل میگه خوبه  و رزق و روزیت زیاد میشه یا تو کسب کارت پیشرفت میکنی یا میگه وارد کار جدیدی شو یاهم  معنی ثروت میده یا 🥲الان چندماااااهه که دارم این خوابارو میبینم ولی تعبیرش عملی نشده خبری از رزق روزی نیست😂🥴

خلاصه خواب حاملگی به شکلای مختلف 😐

مثلا دیشب خواب دیدم  حامله بودم زودتر از موعد سزارین کردم یه بچه‌ی خیلی کوچیک و شکممو میبینم که تخت تخت شده ولی شل ول و چروک😑

خلاصه که خیلی کلافه شدم از این خوابه ادمیم که خیلیم از حاملگی زایمانو بچه داری میترسم و زیاد بچه دوست دارم

بخاطر همین یه کم کلافم میکنه اللته گاهی وقتا توی خواب از این که یه لچه دارم حس خوبی دارم... ولی درکل دوست ندارم

بنظرتون دلبلش چبه شماهم از ابن خوابا دیدین!؟

خلاصه که خیلی کلافه شدم از این خوابه ادمیم که خیلیم از حاملگی زایمانو بچه داری میترسم و زیاد بچه دو ...

حتما توی روز خیلی بهش فکر کردی برای همین شب خوابش را میبینی

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم پیشگیری سفت و سختی داشته باش  

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
نه اصن راجبش فک نمیکنم🤷🏻‍♀️

چون ترس داری توی تا خوداگاهت هست برای همینه شاید چی بگم  

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

🤣🤣🤣🤣

میدونی که خود بچه هک رزق و ثروته که  

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
نه تری که ندارم چون اصن رابطه ندارم که بخوام بترسم😂ولی ترس از بعدا که شاید اتفاق بیوفته آره شاید

بله ترس بعدش را داری  

بله ترس بعدش را داری

ولی خدایی به این اندازه خواب حاملگی دیدم طبیعی نیست یچیزی میخواد بفهمونه به من😂 

حالا جالب اینجاس که همش خواب میبینم یه زایماان راااحت بدون دردسر دارم ودرکل تو خوابم خیلی حس خوبی دارم بچمم خیلی دوست دارم ولی وقتی از خواب بیدار میشم اینجوریم که این چه چرتی لود من دیدم😐😂

واای راس میگی🤣 نمیخوام😂

ولی خدایی به این اندازه خواب حاملگی دیدم طبیعی نیست یچیزی میخواد بفهمونه به من😂 حالا جالب اینجاس که ...

ببینم تا الان چند تا بچه به دنیا آوردی توی خواب؟  شاید تعداد بچه هات را داره میگه

ببینم تا الان چند تا بچه به دنیا آوردی توی خواب؟ شاید تعداد بچه هات را داره میگه

زیاااد از دستم در رفته😂 بعضیاشم فقط حامله بود احتمالا مرحله به مرحله بود  اونایی که حامله بودم تو خواب بعدیم به دنیا اوردمشون😂🤣