2777
2789
عنوان

لطفا بیایید قصاوت کنید

115 بازدید | 12 پست

سلام خانمها من یه دوستی دارم که سه ساله با هم دوستیم .و خیلی زنگ میزدیم خونه همدبگه .حالا چند وقت پیش من زنگ زدم خونشون باهاش کار داشتم شوهرش برداشت که من روم نشد حرف بزنم و قطع کردم .انگار چند بار بعدش زنگ زدا که من نبودم حالا به دوستم شک کرده که حتما دویتم دوست پسر داره.منم برای جبران زنگ زدم خونشون مرده برنداشت .به گوشیش زنگ‌زدم جواب نداد .حتی به  دوستم گفتم میرم دم محل کار شوهرت و باهاش حرف میزنم میگه نه .به نظرتون من چی کار کنم  

عزیزم کارت اشتباه بوده برداشت میگفتی با خانوم فلانی کار دارم ولی شوهر اونم بده به خاطر یه زنگ شک کرده

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا حس کردم دوستت الکی اونجوری میگه که دیگه زنگ نزنی

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
عزیزم کارت اشتباه بوده برداشت میگفتی با خانوم فلانی کار دارم ولی شوهر اونم بده به خاطر یه زنگ شک کرد ...

عزیزم منم عذاب وجدان شدید گرفتم حالم بده ولی خدا شاهده راصیم هر جوری شده جبران کنم میگم به خونشون به گوشی همسرش زنگ زدم که توضیح بدم ولی جواب نداد 

عزیزم منم عذاب وجدان شدید گرفتم حالم بده ولی خدا شاهده راصیم هر جوری شده جبران کنم میگم به خونشون به ...

بذار یه روز دیگه با یه شماره دیگه زنگ بزن ولی واقعا اخلاق اونم بده واسه یه زنگ چیکار می کنه کاریه که شده حضوری هم تونستی برو توضیح بده چه آدمایی پیدا میشن بخدا  

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

بذار یه روز دیگه با یه شماره دیگه زنگ بزن ولی واقعا اخلاق اونم بده واسه یه زنگ چیکار می کنه کاریه که ...

اخه دوستم میگه نه فقط با همون خطی که به خونمون زنگ زدی زنگ بزن .خوب منم زدم.میگم حضوری برم دوستم نمیذاره .کلا زندگیشون خیلی تنش داره .مدام دعوا و بحث دارند .میگم من باعث دعواشون نباشم .به خدا خودش صد بار تماس گرفته شوهرم برداشتنی قطع کرده .

اخه دوستم میگه نه فقط با همون خطی که به خونمون زنگ زدی زنگ بزن .خوب منم زدم.میگم حضوری برم دوستم نمی ...

نگران نباش شوهرش کلا مشکل داره حالا با یه شماره دیگه به همون خط زنگ بزن با دوستت هم هماهنگ کن بذاره شوهرش گوشی را برداره بعد بگو ببخشید دفعه قبل هم شما برداشتی روم نشد صحبت کنم و...‌

عزیز میگه با همون خطی که زنگ‌زدی زنگ بزن میگه فکر میکنه ساخت و پاخت کرده منم زنگ‌زدم ولی جواب نداد

چون میگم بری فک میکنه میخوای گناهشو پهنون کنی ولی خب با همون خط پیام بده بگو مثلا فلان ساعت میام خونتون ساعتی که شوهرش خونه باشه بعد برو سوتفاهما برطرف بشه