2777
2789
عنوان

عاقبت همچین آدمی چی می شه

234 بازدید | 6 پست

حسوده 

شیطان پرسته

جادو گره و موکل داره و با اونا کل زندگی منو در نظر گرفته و از همه چیه من با خبر میشه من حتی ی دوس پسر لاشی داشتم به همونم حسودیش میشد با اینکه اون داشت ب من ظلم می‌کرد کلا هر مردی بیاد سمتم مث صگ میسوزه 

نمیزاره کوچیکترین خوشی رو داشته باشم

هر اتفاق خوبی برام بیوفته از من میگیرتش

خلاصه خیلی آدم ترسناک و سمیه موندم چرا هنوز زندس! 

چرا خدا این اشغالو نمی‌کشه من راحت شم.. 

کل زندگیم بسته.. 

به نظرتون عاقبت این حرومزاده چی میشه؟؟ میدونم تا ابد تو جهنم جزقاله میشه ولی این دنیا چی میشه؟؟ خیلی آدم بدیه حتی از شمرم بدتره حتی این زنیکه نوچه شیطان باعث شد من اچ پی وی بگیزم.. خدا چرا منو نمی بره پیش خودش از شز این موجود شیطانی خلاص شم 😭😭🥺

من سارا هستم ۲۶ سالمه ( نام کاربریم همینجوری زدم و نتونستم تغییر بدمش) 

خب انتظار داری حتما بلایی سرش بیاد،فقط بدون که نمیتونه از زندگیش راضی باشه هرچند ثروت زیادی داشته باشه هرچند همه چیز طبق میلش پیش بره بازم از درون نا آرومه و خوشحال نیست هرچند سعی کنه در ظاهر خودشو خوب نشون بده و وانمود به خوشحال بودن کنه

کاربر آقا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرگز چی گفته بودی تاپیکت تعطیل شده بود

رو تو ریپ زدم نی نی یار تگ کردم نوشتم اینو جمع کنید از سایت 🤣تاپیک منو تعطیل کردن البته بهتر 

من سارا هستم ۲۶ سالمه ( نام کاربریم همینجوری زدم و نتونستم تغییر بدمش)