2777
2789

بچها من قهوه رو تو موکاپات درست میکنم 

بعد قبلا قهوه ای که داشتم بافت اون پودر قهوه یه حالت دون دون زبر بود بعدم که درست میکردم اصلن تو اون موکاپاتم تفاله نمیموند تو جا قهوه ایش 

اما این قهوه جدیده ، بافتش یکم نرم تره و اونجوری دون دون نیست اصلا رنگشم فرق داره و این سری که درست کردم خیلی تفاله داشت تو اون قسمت جا قهوه ایش 

بنظرتون کدوم قهوه بهتر بود؟ اونی که هیچی تفاله جمع نکرد یا اون یکی که خیلی جمع کرد؟

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

معمولا تفاله‌ جمع میکنه 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونیکه فشرده تر بشه بهتر عصاره گیری شده 

حالا موکاپات دقیقا نمیدونم اما بنظرم از پودر درشت تر باید استفادع بشه

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

تو موکاپات نباید پودر پودر بریزی. باید کمی زبر باشه. بعد تفاله هاش باید بمونه و قهوه ش زلال بشه.

اون پودری برای قهوه ترک هست. که بعد تهش قهوه ها ته نشین میشن و باهاش فااااال میگیرن😁

مگه میشه تفاله نداشته باشه؟ اون پودر قهوه فوری بوده که ریختی توی موکاپات. قهوه ی معمولی همیشه تفاله ...

شاید اره چون اصلا تفاله نداشت 

و یه مزه تلخخخ و یکم ترشی میداد

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

شما موقع خرید قهوه باید بگی برای چه دستگاهی قهوه میخوایاینکه تفاله نمونه اصلا خوب نیستچون تمام تفاله ...

چه جالب اینو نمیدونستم

اما قهوه زبره خیلیم تلخ و یکم ترش بود

شاید اره چون اصلا تفاله نداشت و یه مزه تلخخخ و یکم ترشی میداد

اون قهوه فوری بوده. چطور تفاوتش رو متوجه نشدی؟ از قهوه فروشی بخر و بگو برای چه دستگاهی میخوای. خودشون با زبری مناسب آسیاب میکنن میدن بهت. قهوه هم کلا تلخه.