2777
2789
عنوان

خواستگارم معلمه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 27 پست
اصلا یادم نمیاد😞ولی یادمه گفت آخر هر سال میتونیم اگر راضی نبودیم مدرسه‌مونو عوض کنیم بعد گفت برای ر ...

پس حتما دقیق ازش بپرس عزیزم اصلا تعارف و خجالت نداره 

چون مساله شغل و امرار معاش خیلی خیلی برای تشکیل زندگی‌ مهمه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
رسمی نیست گفت برای رسمی شدن پنج سال اول و پنج سال دوم باید طی بشه و ایناخودم کارمندم ولی بخش خصوصی خ ...

خدارو شکر 

خوب دقت کن 

من خودم معلم هستم 

و همیشه دوست داشتم ش.هرم معلم باشه اون موقع کار شوهرم آزاد بود و واقعا خوب نبود 

الان دادگستری کار می‌کنه 

ولی راستش اکثر معلمای آقا که من اطرافم دیدم خسیس هستن و کنترل گر 

یا شوهر دوستام 

یا کسایی که خواستگار دوستام بودن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه هر کدومو برام توضیح بدی عزیزم؟؟ پیمانی و خریدخدمات

عزیزم من اطلاعات کافی ندارم ولی تا اونجایی که میدونم اگه پیمانی باشن کدپرسنلی و یک سری مزایای بیشتری نسبت به خرید خدمات دارن خرید خدماتی ها بیمه خدمات درمانی یا همون فرهنگیان نیستن بیمه تامین اجتماعی هستن حقوق پیمانی ها رو منظم تر و بیشتر میدن ولی خرید خدماتی ها ممکنه هر سه ماه یکبار حقوق بگیرن و حقوقشون پایه وزارت کار هستش ولی بازم از خودش حتما سوال بپرس 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
پس حتما دقیق ازش بپرس عزیزم اصلا تعارف و خجالت نداره چون مساله شغل و امرار معاش خیلی خیلی برای تشکیل ...

ببین حس کردم با حرفاش داره میگه من شغلم و شرایطم اینه

فکر تغییرِ من نباش‌... مثلا گفت معلمی مزایا خاصی نداره  ولی من راضی‌ام شغل دومم اگه یه مواقعی باشه میرم نباشه که هیچی

ولی مامانم میگه بیوفته تو زندگی درست میشه اصراری هم برای شاغل بودن من نداشت گفت تصمیم با خودتون

ببین حس کردم با حرفاش داره میگه من شغلم و شرایطم اینهفکر تغییرِ من نباش‌... مثلا گفت معلمی مزایا خاص ...

ایشون الان مجرد هستن و شاید حقوقشون کفاف زندگی مجردی رو بده ولی بدون شک وقتی ازدواج کنن و وارد زندگی متاهلی بشن اصلا کفاف نمیده و باید تکونی به خودش بده 

وای وای چه داغون مرسی از توضیحاتت عزیزم

بله متاسفانه 

عزیزم خیلی مراقب باش و تحقیق کن هم اخلاق و اصالت طرفت رو بسنج که شرط اصلی زندگی متاهلی هم شرایط شغلی و مالی 

خدارو شکر خوب دقت کن من خودم معلم هستم و همیشه دوست داشتم ش.هرم معلم باشه اون موقع کار شوهرم آزاد بو ...

واقعتیش از حرفای ایشون حس خساست گرفتم مثلا گفت من سالی یکی دوبار مسافرت میرم اونم جاهای متنوع نمیرم...البته توضیح داد یه فامیل دارن خیلی مسافرتیه میگم شاید چشمش ترسیده از طرفی واقعا نمیفهمم پسرای الان از شدت تن‌پروری چرا انقدر به کم قانعن...!خسته شدم از خواستگار دیدن😞

خدارو شکر خوب دقت کن من خودم معلم هستم و همیشه دوست داشتم ش.هرم معلم باشه اون موقع کار شوهرم آزاد بو ...

ولی همسر من دبیر هستن و اصلا خسیس و کنترل گر نیستن   

واقعتیش از حرفای ایشون حس خساست گرفتم مثلا گفت من سالی یکی دوبار مسافرت میرم اونم جاهای متنوع نمیرم. ...

نمی‌دونم من زیاد روانشناسی قوی نداشتم و ندارم 

مثلا دوستم میگف یه خواستگار معلم داشتم می‌گفت من از مدرسه میام یه ناهار میخورم و میرم مغازه وایمیسم ( میگف  فهمیدم فقط به پول و کار اهمیت میده)

یا مثلاً غیر مستقییم به این گفته بود کارتت دست من باشه 

یا مادرش از همون جلسه اول گفته بود ما به عروس چیز زیادی نمیخریم 

فقط یه انگشتر خیلی نازک می‌خریم .هرچی هم با پول مشترک خریده شه چه خونه .چه ماشین  به نام مرد میشه نه به نام زن

اینا رو ازش بپرس 

شوهر من اخلاق های بد زیاد داره ولی یه خصلت خوبی که داره  هشت ساله عروسی کردیم یه بار نپرسیده چقدر حقوق میگیری . چقدر داری حتی دستش تنگ بوده کارتم  دادم  رفته چیزی بخره.تو دلم گفتم حتما موجودی میگیره ولی اینکارو نکرده. 

قبلا کارش خوب نبود و نمی تونست بهم پول بده ولی الان خدایی ازش بخوام و داشته باشه حتما خرجم می‌کنه ولی دوستم که شوهرش معلم میگه .بهم پول نمی‌ده میگه خودت حقوق داری 

از همه نظر ازش بپرس 

خط قرمز هات بگو و غیره

عجله نکن 

چن وقتی با طرف در ارتباط باش 

نمی‌دونم من زیاد روانشناسی قوی نداشتم و ندارم مثلا دوستم میگف یه خواستگار معلم داشتم می‌گفت من از مد ...

درسته

ببین پسرا که کلا یه کم سعی میکنن تو جلسات خواستگاری گربه رو دم حجله بکشن ولی در نهایت تو رفتاراشون میشه فهمید خسیسن یا نه

خدا نیاره روزی که مرد کارت حقوق زنشو کلا بگیره ازش!!! تو همکارام دیدم اینو...

خب خداروشکر 🥰 🥰 اره همه که یکی نمیشن

😘😘😘😘😘😘