2777
2789
عنوان

شوهرای شمام

245 بازدید | 20 پست

شوهرم خیلی شلخته است تا میاد خونه لباساشو هرجا باشه در میاره پرت می‌کنه عین بچه همش خرابکاری داره خونه رو بهم می‌ریزه هرچقدر تذکر میدم فایده نداره😑😑😑

شوهرای شمام اینجورین؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من بعد ۱۰ سال تازه یادش دادم لباساشو جالباسی بذاره🤐🤐🤐🤐

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

نه ...من اینجوریم ...چایی میخورم میزارم رو‌اوپن ،لم میدم مبل میزارم زیر مبل بعد یادم میره،بنده خدا شوهرم جمع می‌کنه ،خیلی بد عادتم ...میگه داری مامان میشی باید الگوی بچمون باشیم نظم داشته باشیم😅

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
شوهر من روزی سه بار میره حموم هروزم کشوشو مرتب میکنه خیلی مرتب و تمیزه یکم اذیت میشم😅😂😂

اتفاقا شوهر منم به نظافتش خیلی اهمییت میده ولی وقتی میاد لباساشو میندازه روی مبل یا بالشت و پتو میندازه جلوی تلویزیون 

هرچی برمی‌داره نمیذاره سر جاش و.....

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
اتفاقا شوهر منم به نظافتش خیلی اهمییت میده ولی وقتی میاد لباساشو میندازه روی مبل یا بالشت و پتو میند ...

وای منم دقیقا همینطوره رو تمیزی حساسه اما شلخته و بی نظمی نمیدونم چیکارش کنم