2777
2789
عنوان

چقدر گرمه

260 بازدید | 17 پست

سلام خیلی هوا گرمه 

نمیدونید گرمی‌ هوا کی تموم میشه ؟ هرروز میگن هفته دیگه 

پختیم کاش آب و برق بود

اب که خیلی کم فشاره برق هم هرروز قطعه 

میگن به خاطر اربعین هر روز قطع میکنن 

این کربلا رفتن درسته؟

مردم اینجا به سختی بیوفتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که از آبادان فرار کردم اومدم غرب کشور😆

حداقل یک ماه آرامش داشته باشم هر چی باشه یکم خنک تره تا اونجا واقعا هم راست میگی گرمه خیلی 

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

از دیشب خنک شده هوااا

دو روز پیش این ساعت داشتم میمیردم از گرما

الان پتو رومونه

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

شهر ما

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

اهواز ک دم دیقه برق میره اره منم شنیدم برق کربلا برا مسافرا تامین کردن من راضی نیستم والا حقیقتش از گوشت سگ حروم تر باشه ک اینطوری برا یه عده سختی مشقت برا یه مشت مفت خور برق ازما میکشن میدن برااونا ک رفتن مثلا کربلا

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
براماخنکترازشماست پتورومه

کجایی؟

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

اطراف تبریز

صددرصد اونجا سردتره😅

اهواز ک دم دیقه برق میره اره منم شنیدم برق کربلا برا مسافرا تامین کردن من راضی نیستم والا حقیقتش از ...

کاش پیاده روی کنسل میشد

واقعا برا خوده زائرا هم سخته گرما زده میشن مریض میشن

کاش بزارن برای ماه های خنک سال

دیشب هم تاپیک ابله میمونی زده بودن معلوم نیس بهدش چقدر مریضی بیارن باخودشون