2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون واسه این تئاتر(زندگی) هزینه کردی (عمر) باید لذت ببری.

هر کار میکنم نمیشه کتاب میخونم فیلم میبنم خرید میرم مسافرت میرم نقاشی میکنم چیزای جدید درست میکنم زیر بارون میرم نمیشه 

هر کار میکنم نمیشه کتاب میخونم فیلم میبنم خرید میرم مسافرت میرم نقاشی میکنم چیزای جدید درست میکنم زی ...

پس به دنبال چیزی که روح تو جلا میده بگرد ، مهم نیست چقدر طول می کشه،  مهم اینه که ارزش داره.نباید کار هایی که به همه آرامش میده به توهم بده ، چون تو همه نیستی.

پس به دنبال چیزی که روح تو جلا میده بگرد ، مهم نیست چقدر طول می کشه، مهم اینه که ارزش داره.نباید کا ...

همه کارایی که گفتم کارای مورد علاقم بود 

همه کارایی که گفتم کارای مورد علاقم بود

بابتش مطمئنی؟

منم گاهی ب خودم میگم آره من عاشق فلان چیزم فلان کار کتاب و...

ولی وقتی دودیقه  همه چیزو میزارم کنار یادم میاد ک من از اهنگ گوش دادن فیلم و کتاب و هنر و..قبلا متنفربودم فقط بخاطر اینکه اون اتفاقی ک میخواستم نیفتاد دارم اینجوری خودمو سرگرم میکنم و سعی میکنم با اون چیزایی ک ب بقیه حس خوب میده امتحان کنم تا شاید حال منم خوب شه...

ولی بازم اون قدری ک میخوام بم حس خوبی نمیده

درخواستی دوستی نمیپذیرم  چ زن چ مرد .در تاپیک ها مطرح کنید ممنون.درصورت  مشاهده با دوستان نی نی سایتی اکانت تون رو ب حالت تعلیق در میاریم