2777
2789
عنوان

موی کوتاه یا بلندد و عکسس

167 بازدید | 30 پست

سلاام من موهام خیلی بلنده تا روی باسنم موج داره و حالت دار و مشکی کاملا هم سالمه ولی یه مدته خیلیی دلم میخواد کوتاه کنم یه مدل خوشگل و تنوع بشه .صورتم گرده و پر. لپ دارم به نظر شما خوشگل میشه یا نه ؟میترسم پشیمون شم ولی خب ۱۷ سالمه دلم میخواد تنوع بدم بلند میشه باز چندتا مدل میزارم نظر بدید 

لبخند بزن   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من موهام تقریبا تا زانو داره میرسه فقط جلوشو چتری میزنم

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

منم قبلا زدم تا گودی کمرم بود زدم رو شانم

خیلی خیلی قشنگ شد اما پشیمون شدم یکم.بخصوص وقتی داشت بلند میشد بیشتر پشیمون میشدم

الان گاهی دلم میخواد بزنم ولی جلو خودمو میگیرم

بهم بگید براتون حمد بخونم

عکس موهاتو میذاری؟

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

منم موهام بلند بود تازگیها کوتاه کوتاه کردم و دکلره....منم میخواستم تنوع بدم....خودم پشیمونم اما شوهرم دوست داره...فقط رو تجربه بهت میگم کوتاهم کنی بازم دلت یه تنوع دیگه میخواد اگه بلند دوست داری بزار بلند باشه