2777
2789
عنوان

مواظب باشید 😒

231 بازدید | 16 پست

توروخدا تو جاده و خیابونا اروم برونید 

مواظب بچه هاتون باشید که از جایی نپرن 

نصف شب نزنید تو دل جاده واسه رفتن به صحرا و کوه 

ما کادر درمان واقعا گناه داریم تو شیفتای روزای تعطیل و تابستون

دو خانواده ک شبونه تصمیم ب برگشتن از صحرا کردن ب دره پرت شدن و من از ۸ شب تا الان شامم رو نخوردم همش درگیر 

نمیگم برای اینکه کار نکنم برای این ک مواظب باشید ، سهل انگاری نکنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد میگن خانوم چرا حوصله نداری و تک کلمه ای جواب میدی 

چون قند خونم پایینه شام نخوردم یه چای نخوردم 😑

کسی ام که ممنون نیست همه طلبکار مثل خودشونم خرف بزنی میگن نیا سرکار ، مردک مگه حقوقمو تو میدی 

انقدر با روح و روان ما بازی نکنید😭

خوردم ایرانی درست بشو نیست نمونش شما

آره شاید چون قشر مثلا باسواد و باشعورش امثال شما هستن ...از بعد از زایمانم از هر چی کادر درمان متنفر شدم حتی یموردم بدرد بخور ندیدم بینتون...یه مشت آدم متوهم خود بزرگ بین و حق به جانب که انگار بیمار میراث پدرتون و حق هر جور رفتاری باهاش دارید .....

آره شاید چون قشر مثلا باسواد و باشعورش امثال شما هستن ...از بعد از زایمانم از هر چی کادر درمان متنفر ...

باشه شما خوب 

دلتو پاک کن انقدر دل نشکونی تو اوج خستگی ینفر 

من بخش تشخیصی نیستم که این صحبتارو برای من میکنی 

خدا خودش طبق روشنی هر دل زندگی اون فرد رو روشن میکنه و مطمئن باش نتیجه بد صحبت کردن با دیگرانه تو زندگیت هرچی ک میبینی 

مرسی رادیولوڗیم

عه چه جالب 

میتونم میزان درآمدتون رو بپرسم ؟ و اینکه از شغلتون راضی هستید ؟ شرمنده قصد جسارت ندارم ولی موندم موقع انتخاب رشته انتخابش کنم یا ن 😬😬

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen