2777
2789

مسافرتیم اومدیم شمال امروز بیرون بودیم داشتیم بستنی میخوردیم من دیدم نگاهش یه طرفه توجه نکردم بعد باز دیدم گردنش سه متر چرخید برگشتم دیدم یه ماشین نیمه شاسی بود یه دخترپلنگ تو ماشین بود حالا یا با شوهرش یا دوست پسرش بود.منم ناراحت شدم یکم سرو سنگین شدم باهاش گفت واست متاسفم خودتو چس میکنی گفتم من واست متاسفم که کنارتم و بازم چشمت میچرخه گفت بخدا مدل ماشینشو نگاه میکردم من دیگه ادامه ندادم اومدیم خونه حالا اون قهر کرده رفتم پیشش گفت برو اونور حوصلتو ندارم🥲🥲 مقصر منم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تو مقصر نیستی

ولی روشت غلطع

ببین بیشتر مردا نگاه میکنن اما همشون از هیزی نیس

و تو با حساسیت نشون دادن بدترش میکنی و خودتو بی اعتماد ب نفس جلوه میدی

اولا باید صداش میکردی میگفتی عشقم حواست با منه؟

بعد میگفتی وای ماشینشو نگاه کردی؟

منم تو راه ی مرده رو دیدم چ ماشین خفنی داشت حال کردم

ایتطوری حالشم میگرفتی😂

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤
نه تو مقصر نیستیولی روشت غلطعببین بیشتر مردا نگاه میکنن اما همشون از هیزی نیسو تو با حساسیت نشون داد ...

درسته.حالا الان تو این موقعیت چجود رفتار کنم ما تنها مسافرت نیومدیم دوخانواده دیگه هم همراهمونه از اقوام و دوستامون جلو بقیه چجور رفتار کنم وقتی خودشو گرفته