sanagoliii مدیر عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 1753 عنوان چرا همه هم سن شوهر من | مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 45 پست کلی سرمایه و خونه و مغازه و اینا دارن ولی ما چیزی نداریمبا اینکه کلی کار میکنه ولی هیچی نداریم انگاری🫤بعد بقیه رومیبینم چقد سرمایه دارن اخه چجوری میشه دلیلم برا ادامه دادم زندگی فقط پسرمه❤️💎میشه دعا کنید یه ماشین خوب بخریم🥲 1403/05/27 | 00:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sanagoliii مدیر استارتر عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 1753 گلم بعضی ها خیلی زرنگن وارد شغلهایی میشن که پولساز هس یا مغز اقتصادیشون قوی هس یا ساپورت خانواده رو ... اره من شوهرم تحصیلکردس کارمندی درامدشم بد نیس ولی نمیتونیم خونه بخریم دلیلم برا ادامه دادم زندگی فقط پسرمه❤️💎میشه دعا کنید یه ماشین خوب بخریم🥲
شانزدهمین_کاربری عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 15429 خب؟ چی شد الان وضع مالیمون خوبه به نسبتهم ملک و املاک داریم هم درآمد خوبهمسرم ۳۶ سالشهبیشتر از بیست ساله که داره کار میکنهبا زحمت و تلاش و هوش اقتصادی داشتن میشه به خیلی جاها رسیدنه پدر پولدار داشت نه ارثیه نه پارتیاز صفر شروع کردصفر مطلق
delbar_hc عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 7622 اره من شوهرم تحصیلکردس کارمندی درامدشم بد نیس ولی نمیتونیم خونه بخریم همدردیمچندساله مستاجریم منم دیگه خسته شدمفقط از خدا میخوام به همین زودی خودش یه معجزه کنهان شاءالله همه صاحب خونه بشن🤲 خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
محیاخانم عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 2157 الان وضع مالیمون خوبه به نسبتهم ملک و املاک داریم هم درآمد خوبهمسرم ۳۶ سالشهبیشتر از بیست ساله که دا ... همین هوش اقتصادی ارثی هست عزیزم
sanagoliii مدیر استارتر عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 1753 الان وضع مالیمون خوبه به نسبتهم ملک و املاک داریم هم درآمد خوبهمسرم ۳۶ سالشهبیشتر از بیست ساله که دا ... اخه چجوری میشه با درامد ۳۵ تومن خونه خرید مثلادرحالیکه خرج زندگی و اجاره و قسطم هس دلیلم برا ادامه دادم زندگی فقط پسرمه❤️💎میشه دعا کنید یه ماشین خوب بخریم🥲
sanagoliii مدیر استارتر عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 1753 همدردیمچندساله مستاجریم منم دیگه خسته شدمفقط از خدا میخوام به همین زودی خودش یه معجزه کنهان شاءالله ... منم چند ساله مستاجرم واقعا خستماز طعنه کنایه های مامانم خستماز حرف بقیهاز زندگی خودم دلیلم برا ادامه دادم زندگی فقط پسرمه❤️💎میشه دعا کنید یه ماشین خوب بخریم🥲
شانزدهمین_کاربری عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 15429 همین هوش اقتصادی ارثی هست عزیزم 😃پس چرا بقیه اعضای خانوادش یک هزارم شوهر منم نیستن
محیاخانم عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 2157 😃پس چرا بقیه اعضای خانوادش یک هزارم شوهر منم نیستن ارث ک به همه بچه ها نمیرسهمثل بیماری با یکی ممکن برسه
khodayashokrat عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 14867 اره من شوهرم تحصیلکردس کارمندی درامدشم بد نیس ولی نمیتونیم خونه بخریم گلم خونه خیلی خیلی گرونه سلام با این حقوق ها خیلی سخته خونه خریدن، خدا بزرگه انشالله برا همه معجزه کنه
delbar_hc عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 7622 منم چند ساله مستاجرم واقعا خستماز طعنه کنایه های مامانم خستماز حرف بقیهاز زندگی خودم واقعا وقتی میبینی از خودت کوچیکتر صاحب همه چی شدن ولی ما هنوز اندر خم یه کوچه ایم خیلی اذیت میشیمحسود نیستم ولی خیلی رو اعصابه این موضوعان شاءالله خدا به همه بده به ما هم عطا کنه خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
sanagoliii مدیر استارتر عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 1753 گلم خونه خیلی خیلی گرونه سلام با این حقوق ها خیلی سخته خونه خریدن، خدا بزرگه انشالله برا همه معجزه ک ... چجوری بعضیا همه چی دارن اخه دلیلم برا ادامه دادم زندگی فقط پسرمه❤️💎میشه دعا کنید یه ماشین خوب بخریم🥲
sanagoliii مدیر استارتر عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 1753 واقعا وقتی میبینی از خودت کوچیکتر صاحب همه چی شدن ولی ما هنوز اندر خم یه کوچه ایم خیلی اذیت میشیمحسو ... کاش خدا کمکمون کنه دلیلم برا ادامه دادم زندگی فقط پسرمه❤️💎میشه دعا کنید یه ماشین خوب بخریم🥲
delbar_hc عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 7622 کاش خدا کمکمون کنه ان شاءالله به زودی ما هم صاحب خونه میشیمیه روز خوب میاد.... خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
sanagoliii مدیر استارتر عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 1753 ان شاءالله به زودی ما هم صاحب خونه میشیمیه روز خوب میاد.... الهیییییاز حرفا و غصه های مامانم خستم😔 دلیلم برا ادامه دادم زندگی فقط پسرمه❤️💎میشه دعا کنید یه ماشین خوب بخریم🥲
delbar_hc عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 7622 الهیییییاز حرفا و غصه های مامانم خستم😔 بهش امیدواری بده دیگه حرفای منفی نزنه خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤